Kontakt

Ja det har vart tyst på den fronten om vilhelms pappa , Och även tyst ifrån honom.  Men nu har vi fått smått kontakt igen. Eller vi har väl haft det, men han har inte haft pengar och sen har det vart andra saker i mellan . Men beslöt mej för att skicka ett sms till honom för någon dag sedan för jag undra hur det går med faderskapet och sånt. Självklart är man nyfiken, Om det verkligen blir något av det eller om det bara är något han säger . Ja det märker vi. Men han visste tydligen inte mycket om den fronten om faderkapstester och sånt.


Men jag är den som tar reda på information , speciellt om det är något som gäller Vilhelm och självklart Alfred med, Men med Alfred har jag ingen problem med fadern till. Är ärligt talat skönt att bo som en familj, Men det gick inte vägen med första barnet..  som han kommer får dras med. Men jag kan känna mej lugn om allt som handlar om faderskap och allt sånt. Känns skönt att få höra och veta.

Undra varför Vilhelm får skicka ett påskkort till sin pappa och jag fick en adress, Men konstigt att den adressen inte syns på hitta eller på Eniro. , men vilhelms pappa tar inte honom sin pappa? Konstigt? och man får inget svar på det heller. Konstigt, skulle inte tro de.


Jajja. början av veckan har vart väldigt stressande, Och det känns i  min mage och rygg nu. inte skönt precis. All stress som är i skolan för att arbeten ska bli klara, för att få den tiden barnen behöver med sin mamma och massa andra saker.

Idag slutade jag 2, Hämtade barnen kl 15, Vi tog en runda till bibblan, Vilhelm spela lite på datorn sen lånade vi lite nya böcker. Sen har barnen myst framför en film. Nu sover förmodligen barnen. Trött va dom ikväll.


Jag ska försöka plugga klart diagnosen till matten, Sen ska jag försöka läsa en bok och skriva en bokrecension så är jag nästan klar med en del uppgifter..

Nu ska jag mysa ner mej i soffan och bara vara. funderar på att ta ett fotbad, men vi får se vad det blir med det.


hejsvejs


RSS 2.0