Utan rubrik!

Vad har hänt sen sist jag skrev. Jag och barnen har haft sportlov. I Tisdags va vi halva dagen på sjukhuset. Sätt "flygplanet" och sånt gick super bra för Vilhelm, Och det va helt underbara sköterskor där. Dom förklara hur bra som helst, Vilhelm fick prova på att tanka bränsle i ett flygplan och även prova masken. Dom förklara det jättebra. Sedan vid 11,15 va det dags att åka ner till endoskopiavdelningen och där möttes vi också av helt underbara narkosläkare och sjuksköterskor! Men sen när dom väl börja spruta in sövningsmedel och sätta på masken, Då brast mammahjärtat för mej. Fy fan vad jobbigt det va. Men allt gick bra, Och Vilhelm sov 1 timme efter narkosen.

Sen fick Vilhelm bestämma vad vi skulle göra. Självklart valde han mc donalds att äta på, Och sen valde han en leksak som han vela haft länge. Men det va Vilhelm självklart värd.


Och en ska, Det va tur att det inte va något allvarligt.


Och vad har hänt mer denna vecka då, Vart till badhuset med Vilhelm, vart upp till kupolen. haft en sjuk Alfred hemma. Jonas har jobbat nästan hela veckan. Och vi har tagit det mesta lungt.

Igår hade vi besök av broder och hans tjej och mamma, Vilhelms brorbror och Vilhelm åkte skridskor, Och busa en del. Det va en trevlig dag igår.


Och det va meningen att jag och Vilhelm skulle åka och hälsa på Vilhelms kusin Liam. Men vi vart hemma tanken på att Alfred va så dålig i slutet av veckan. Men vi får ta en dag sen att fira Liam i efterskott.


vart ändrade planer. Vilhelm åker bort idag och kommer hem om 2 -3 dagar. Kan va skönt att slippa förskolan ibland oxå och bar umgås med sina nära och kära.


Nu ska jag kramas lite med barnen. Hejsvejs

RSS 2.0