Halva veckan gått

Idag va det inte lika fint väder. Mulet och ser ut som att regnet kommer vilken minut som helst och blåser.

Jag hade en tanke att gå och hälsa på barnens farmor med barnen idag. Men vette tusan om Vilhelm orkar cykla dit. Och sen får vi se vad vädret tillåter.


Det skulle även behövas vikas tvätt och diska. Men inte så lätt att göra det när man har 2 barn som klänger och hänger och drar i benen på mej och gnäller.


Igår klippte jag mej. Ojoj, Jag har Aldrig haft såhär kort hår förr. Men nästan. Hoppas det växer snabbt så man kanske kan klippa till en annan frisyr sedan. Haha. Jag har fåttnågon dille på att klippa mej.

Bara färga håret kvar nu. Men undra vilken färg jag ska ta då? Tips?


Jag har absolut inget att skriva om. Så jag kommer åter. Hejsvejs

Tisdag

Sorry för det dåliga bloggande, Men här går barnen och det fina vädret före bloggen. 
 
 
Så det vi har gjort är att tillbringat tiden med familjen/släkten, Och bara varit i detta fina vädret, Firat midsommar och firat pappa på födelsedagen.


Och Sedan har Vilhelm haft problem med att somna på kvällarna, Men igår prova vi med sagocd, Å han somna efter 30 minuter. Min lilla älskade Vilhelm.



Ska snart gå och handla lite tror jag, Sedan fixa lite lunch, Å sen tillbringa resten av dagen ute. Älsklingen slutar före 15 idag, Så idag klipper jag mej kl 15. Hoppas att jag blir nöjd denna gången då. Dannes är bra.:)


Jag är sjukt sugen på att ta ett premiärdopp, Men jag tänker på barnen, Vill inte att dom ska bli sjuk nu, Och nu när Vilhelm haft så många öroninflammation och nu när det äntligen ska utreda varför.

Ta fram lite kläder till barnen och smörja in dom med lite solkräm, Så är vi redo att gå ut snart-.


Hejsvejs

Lite bilder


Vilhelm 4-årsdag.





Vilhelm blåser ut ljusen från tårtan på sin 4-årsdag




Vilhelm tycker om att äckla sej med maten:)




Vilhelm och Alfred på Vilhelms 4-årsdag



Lika pappa men söt ändå:)



Alfreed och pappa, Alfred är sjukling



Ja sådär kan Alfred oxå sova:)



Och jag bjuder väl på ett nyknäppt kort på mej själv.




Idag har vi inte gjort så mycket. Jag vakna första gången vid 9,00 imorse. Satt mej lite vid datorn och ringde till Vilhelm, Det va bara bra med honom och ingen länkta hem känsla heller. Skönt. Och han har ju alltid något att göra, Så jag blir bortglömd. Å sen kallade sängen igen, Jag vart så trött, Så jag och Älsk sov till 13,00 ungefär, Sedan gick vi ner på stan och käka, Gick en runda på stan, Sen kom Alfred hem, Å allt hade gått bra där med. Synd bara att han är så dålig på att äta mat igen, Men det syns inte, Jag funderar på om han håller sej mätt på vällingen som han får morgon och kväll.

Sedan vid 16 tiden cykla älsk till jobbet, Och Alfred sov en stund, Sedan gick vi ut och tog en promenad, Köpte lite mat och handla jordgubbar. Och självklart fick han lite lördagsgodis, Men inte ens det åt han, Så jag vet inte vad det är för fel. Hoppas det inte är så att han blir sådär sjuk som han va här för någon månad sen.


Och nu ligger alfred med välling , Och hoppas på att han somnar snart. Och älsk slutar lom ungefär 30 minuter. Och det kommer att bli en lugn kväll för oss.

Imorgon blir det att fara in till valbo och få bort larmet som satt kvar på pojkarna kallingar som jag köpte, Märkte det när jag kom hem, Sedan blir det hem till mamma och pappa och Vilhelm, Älsk och far ska laga bilen, Å jag ska KRAMA Vilhelm. Nu börjar jag sakna honom rejält. Och vi får se vad kvällen imorgon har att erbjuda, Någon som vill komma och umgås?

Nu ska jag kika runt lite här på nätet.

Hejsvejs


Shopping+ Fest

Idag har jag och Alfred vart till Valbo, Shoppat lite kläder och leksaker. Sedan vid 15 tiden kom farmor och hämta Alfred. Så jag gick ner på stan en stund, hittade 2 linnen,


Och jag mötte en av mina bröders ex när jag tog cykeln från stan och hem, Jag undrar hur man kan glo så mycket som du gjorde? Du gick precis brevid mej och kolla mej rakt i ögonen, Å det kan jag säga dej att det märks när du glor. Tur att man inte ser dej varje dag. Haha.


Just nu har jag spräckt en cider och lyssnar på musik, Jag funderar på vad jag ska ha på mej? Om jag ska ha leggins och något snyggt linne jag köpte idag och högklackat? Eller om jag ska ha jeansen jag köpte och någon snygg topp och högklackat? Hmm, Ja får prova mej fram.


Så mer än så här kommer inte jag göra förns jag ska cykla och möta sambon på stan sedan när han kommer hem efter han har förfestat med sina jobbakompisar.


Usch vad jag saknar mina barn, Alfred lämna jag ju idag, Men Vilhelm då som har vart borta sen i Tisdags. Mitt hjärta får jag träffa på Söndag d vi hämtar  hem honom, Han har iafl inte längtat något mer efter mej, Vilhelm har det så roligt med mormor och morfar och sin nya cykel och leksakerna han fick när han fyllde.


Nej, Fortsätta rota lite på nätet kanske.


Kram på er.

Städa och packa

Måste diska och vika in tvätt, Och sedan hjälpa Vilhelm att packa leksaker och sånt till mormor och morfar. Vi skjutsar dit honom till 15, Får käk där, Sedan åker vi andra hem. Och JAG ska vara borta från Vilhelm i 5 dagar. Han kommer hem på Söndag igen, Men självklart får han komma hem tidigare om han vill det. Men det brukar inte vara några problem, Tur att det inte är så långt till mormor och morfar.


Vilhelm ska absolut ha med sej sin nya cykel , Hoppas morfar får dit stödhjulen, Och alla sina nya saker ska han ha med sej. Gobiten min.

Jag har ingen aning vad jag och Alfred ska göra dom dagarna Vilhelm är borta. Jonas är ledig imorgon, Eller möte först, sedan ledig hela dagen. Men dom andra dagarna, Vi hittar säkert på något. På Fredag åker ju Alfred till farmor, Så då ska jag ut på galejj. Och jonas ska på firmafest eller vad det kallas.


Men har  ingen lust att göra något känner jag, Trött och känner av huvudvärk. Skulle behöva åka till valbo och köpa en ny sparkcykel till Vilhelm. Och Vilhelm är grinig han med. Tur att Alfred fortfarande sover en gång om dagen.


Vilhelm har fått några konstiga utslag på armarna, Och jag vet ungefär vad det kan vara. Så får väl ringa doktorn igen.


jag tror dom ringde om jobb igår, Men jag hade tyvärr tlfn på ljudlöst när jag va hos svärmor, Och hem hade dom med ring, Men jag kan ju tyvärr inte ringa upp heller när dom ringer från kommunnr. Dom ringer väl flera ggr. Ska ju gå någon kurs sedan.


Har idetorka på att skriva. Så jag avslutar här.

Jouren

I Lördags kväll börja Vilhelm knälla om sitt öra igen, Så han fick Ipren och kunde somna om. Sedan på söndag morgon hörde jag inte sett ljud om örat.. Men det vart barnkalas ändå, Vilhelm va ju så pass pigg och lekte både i lördags och söndags.


Igår eftermiddag tyckte jag att det va lika bra att ringa till 1177 och rådfråga, Och vi fick en tid direkt och det va bara för att Vilhelm är ett öronbarn, Fast vi fick iafl vänta över 30 minuter på att komma in till en doktor.

Sedan efter doktorn kollat i Vilhelms öra så hade han öroninflammation igen, Och det kom en sköterska in och prata med oss lite och gav penicilin så vi kunde ge igår och imorse. Och hon tyckte att Vilhelm va så ovanligt pigg igår. Men de har han vart hela helgen.  Man har inte märkt att han hade öroninflammation.


Men men, Vi köpte mat och käka, Sedan va det nattning av barnen, Och sedan va det tvättstugan som gällde hela kvällen.


Men nu har jag ring HC och väntar på att det ringer upp oss. Får ringa svärmor sedan och berätta, Annars måste hon sitta med Alfred om vi får en läkartid , Eller jag ska ha en läkartid till en doktor idag. Så är det.


För jag vill verkligen inte ge Vilhelm penicilin på penicilin , Det går ju mindre än 1 månad i mellan .


Mulet och kallt är det idag. Så blir nog inte mycket att göra idag.


Uppdaterar senare.

Vilhelms födelsedag

Vilhelm är redan 4 år fyllda, För 4 års sedan och klockan va 15,42 föddes Vilhelm. Tiden går så fruktansvärt fort.


Kalaset och presenterna är Vilhelm nöjda med. Han fick mycket fint. Bland annat en cykel , sparkcykel, Lego, kläder mm. Ja en del fick han, Och cykeln vela han ut och prova direkt, Och det fick han med efter alla gäster åkt hem, Inget hindrar Vilhelm fast det spöregna. Vilhelm får cykla mer när vi väl har fått på stödhjulen, Fast jag är emot såna, Han kan cykla ganska bra på cykeln utan stödhjul, Men då måste jag hålla i sadeln, Å det pallar inte min rygg. Så stödhjul får han ha på tills han kan cykla själv.


Nu är barnen mätta i magen och nattade. Och jag ska bara ta det lungt i kväll. Blir att slappa i soffan framför tv,n.


Ja har inte så speciellt mycket mer att skriva. Jag tänkte iafl bjuda på bilden som vart publicerad i tidningen.






Hehe, Sådär kan man se ut när man absolut inte vill va med på kort, Men han är söt ändå mitt gulletroll:)

Vilhelms tårta

     


Ja såhär vart tårtan tillslut, och hoppas den kommer att smaka imorgon. Och första gången jag gör en tågtårta. bara fortsätta med en mjölkfri tårta imorgon

Nu är presenterna inslagna och jag är trötter. Så snart kallar sängen för min del, Upp tidigt imorgon.


Skriver mer imorgon kväll.

hejsvejs

Statistiken

Det syns att det är fler som kikar in på min blogg. En del vet jag vilka det är som läser min blogg, Men ni som inte ens kan stå för en del saker som skrivs i komentarena kan ge tusan i att läsa min blogg, Men det är väl nyfikenhet. Och lösenord tänker jag inte ens ha, Man ska inte behöva ha det.  Nog med det.


Imorse kom Vilhelm och kröp ner brevid mej i sängen, Mysiit. Men tyvärr väckte han Alfred. men klockan va ju iafl efter 7 så det gjorde inte så mycket.,


Och idag har jag ingen lust att göra något, Trött och huvudet värker. Vart sen kväll igår efter att sitta och messa en del människor:)

Älsklingen kom hem på lunchen och hämta oss så vi kunde handla det som behövdes till kalaset imorgon, Och har vi köpt förlite , ja då får väl Jonas åka och köpa mera eller får jag sätta mej på cykeln.Men det mesta är köpt iafl. Efter jonas sluta skulle vi inte hinna handla, Jonas hämtar sin son efter kl 15, Å han bor ändå i Bergby, Så en liten bit att åka. Oftast hinner vi bara käka och sedan lite barntv sen är det sova för barnen.


Och till barnkalaset blir det nog glass och lite fikabröd bara på söndag.


Och Vilhelm är så nyfiken på sin kusin Liam. Inte så lätt att försöka prata och förklara för Vilhelm. Men det får gärna ta den tid det tar. Inte lätt för min lilla guldklimp.:)

Hoppas det inte blir sån sen kväll ikväll. Och att jag blir klar med tårtan i god tid. Men även presentinslagning som jag skulle gjort för några dagar sedan, Men tyvärr inte blivit av, Får helt enkelt ta det ikväll eller om Jonas får det uppdraget.

Men vi måste även göra olika tårtor, Jonas son är mjölkallergisk och kusin isak som kommer oxå tål varken mjölk eller ägg. Men det fixar sej.

Nu ska jag försöka orka att vika in tvätten. Om orken finns just nu det vet jag inte.


Hejsvejs.


05,55 vakna Alfred

Av att bara babbla massa strunt, Hahha nädå. Alfred mös med välling i sängen sedan ett bad med pappsen vart det. Aldrig fel tycker jag. Ska sätta Vilhelm i ett bad tänkte jag när Alfred sover sin middag. Om vi inte hinner gå ut före det.


IDag är det städa som gäller, Eller diska och vika in tvätt. Sedan blir det att gå ner på stan med Alfred och Vilhelm, Köpa present till Vilhelm och Alfreds kusin. Grattis Isak:)

Och det är ju ett underbart väder med soool och klarblå himmel. Så idag spenderar vi nog den mesta tiden ute.


Vilhelm är så hes så han kan knappt prata. Så han får gå på halstabletter. Men som tur är ingen feber. Och Vilhelm kan ha sitt kalas för släkten på Lördag(Och självklart ni andra om ni vill komma) Sedan barnkalas på Söndag.


Funderar på om det är någon som har tips på att göra någon rolig tårta eller så till barnkalas? Skriv gärna och ge tips då.


Nu ska jag umgås med mina Änglar.

Hejsvejs


Paketinslagning

Just nu tänkte jag stänga av datorn och slå in Vilhelms paketer istället. Är bara denna dagen jag kan slå in dom. Annars har jag ju Vilhelm hemma dom alla andra dagarna.

Jag och Vilhelm tog en cykeltur till Ica maxi och köpte glass som Vilhelm ska bjuda sina kompisar på imorgon på förskolan.

Sen har barnen ungefär 8 veckor sommarlov, Om inte mera. Och känner jag Vilhelm rätt så kommer han vela tillbringa mesta delen av sommaren hos mormor och morfar, Där trivs Vilhelm, Men även hos sin farmor Ulla och kenth.

Men jag vill gärna ha Vilhelm hemma en bra del av sommaren, Han kommer nog bara få sova bort en del helger och kanske någon dag i veckan. Men jag saknar Vilhelm om han är borta mer än 2 dagar.


Nej, Det va paketinslagning. Och imorgon ska jag till Bästa maria och träffa lilldennis och Elena.

Hejsvejs

Fotograferad

Ska Vilhelm bli idag på Arbetarbladet, Vilhelm blir fotograferad i AB varje år när han fyller, Jag vill att han ska va med i tidningarna då. Hehe..

Så jagfår väl ta med mej någon snygg t-shirts eller tröja när jag hämtar barnen på förskolan, Vilhelm fick bara dagiskläder på sej idag som alltid består av mjukisbyxor och en skön t-shirt/tröja.


jag har inte lyft ett finger på hela förmiddagen, Suttit framför datorn och tv.n, Men jag är trött i huvudet, barnen vaknar tidigt och blir sena kvällar.


Och jag kan även berätta att jag har fått kontakt med Vilhelms farbror och kusin, Och självklart Fia med:) Så jag hoppas vi kan hålla kontakten.?


Nu är klockan efter halv 11, Så dags att hitta på någon mat, Älsklingen kommer hem på lunch varje dag. Så är det när man har nära hem och till jobbet. tyvärr har äsklingen blivit bortskämd med att få maten serverad nu när inte jag jobbar något mer. Men jag kan gärna skämma bort honom.

Och vi ska inte tala om hur mycket våra barn är bortskämda. Hehe. Jag tror nog att dom är lite för mycket bortskämd, Iafl Vilhelm, Men det bjuder jag på så gärna. Jag som skulle slå in presenterna till Vilhelm medanst han är på förskolan, Men hinner inget jag. Imorgon går ju barnen sista dagen innan sommarlovet. Så jag har lovat Vilhelm att vi ska köpa glass och bjuda barnen och personalen på Vilhelms avdelning. Så gratulerar dom Vilhelm där. Det uppskattas kan jag säga.


Hoppas bara att Vilhelm håller sej frisk till i helgen, Vi får ge hostmedicin och nässpray, Så får vi hoppas på att febern håller sej borta. Förkyld gör inget. På Söndag ska Vilhelm ha barnkalas och han har även fått bestämt vilka barn han vill bjuda.


Nej, Det va mat jag skulle göra.


Kan även säga att Vilhelm är med i tidningen efter dom ivigde lekparken i sandviken om det är någon som är nyfiken,

Hejsvejs


Nu ska jag ta kväller

Kl är snart 22,00 och jag är trött i huvudet, Jag , Jonas och barnen åkte och köpte saker till kalaset på Lördag och Söndag som vi ska ha för Vilhelm då. Och självklart skulle det bara vara cars saker. Hehe. Min gullplutt.

Och Vilhelm har fått sån hosta och är förkyld, Hoppas bara febern håller sej borta så är det lungt. Barnen går bara 2 dagar till på förskolan sedan har dom sommarlov.

Imorgon är det väl upp tidigt igen, Vilhelm har förmåga att vakna tidigt, Men nu sover han ju hela nätter. Och när han inte sov hela nätter kunde jag få väcka honom vid 9 halv 10.  Å det va alldeles lagomt. Hehe,

Imorn blir det att lämna barn på förskola, Å jag går väl hem som vanligt och söker jobb och sitter framför denna dator. Eller jag måste till AMS och fixa lite papper, Jag är en aning sen med dom, Men jag får ju inte lämna in dom förns pappret är påfyllt av en personal på förskolan där mina barn går, Det är vabbpapper, Det som är så roligt att fylla i.

Jag har inte så mycket att säga. Utan jag tänkte bjuda på några bilder på barnen.

      


Jag bjuder på 4 bilder, Alfred som verkligen älskar allt man kan göra med städredskap, Och Vilhelm vill verkligen inte va med på kort när han sitter ner, Småsur, Och sedan mys i sängen med lillebror, Och Vilhelm som skulle klä ut sej till troll på förskolan.

Tack och bock, Nu ska jag borsta nötterna och sova.

Vilhelm


BVC och möte idag

Vilhelm vakna kl halv 4 imorse av hostan, Så han fick hostmedicin och sedan låg han bara och snora, Så nu är båda barnen förkylda. Men det gör inget. Dom har bara 2 dagar kvar på förskolan, Sedan har dom sommarlov.

Idag har vi vart på BVC med Vilhelm,Synkoll och vägning och mätning, Och allt annat kunde Vilhelm med. En duktig kille jag har. Det är bara en sak jag måste ringa är psykologen angående vilhelm, Barnpsykolog.


Usch vad tiden och åren går fort, På Lördag fyller min Vilhelm 4 år, det va inte längesedan jag låg med värkar och på förlossningen/BB med Vilhelm.


Och jag har även bestämt mej att jag ska låta mina barn få gå i privatskola, Montisoriskolan här i sandviken, Så dags att sätta Vilhelm på kö tydligen, Det är sådan lång väntetid på att få komma in till skolan och få en plats, Men känns lite konstigt att behöva söka 2 år före innan Vilhelm börjar skolan, Men tydligen måste man det.

Inte tänker jag iafl sätta mina barn på en kommunalskola, Aldrig.

Hoppas Jonas får tag på svärmor så får barnen farmor sitta barnvakt medanst jag är på mötet.

Ska det va så svårt att hitta ett par bra skor?

Har letat hela veckan och idag med efter ett par nya sommarskor, Antingen är skorna förtrånga och försmå, Eller så är dom helt förstora vid fötterna och alldeles förstora, Finns liksom inget mitt i mellan. Så imorgon på förmiddagen är det jag som åker ner på stan och får inpulsköpa ett par skor. Jag måste ha nya skor till imorgon. Klänning och linne är inhandlat. Leggings har jag hemma och en svart kofta. Det får duga.


Idag har jag och barnen vart ute hela dagen, Vart till lekparken och sedan kollat på djuren som de ska ha till cirkusen ikväll, Sedan gick vi och matade änderna. Och vi fortsatte mot stan och mötte upp jonas, Så vi tog sällskap hem och käkade lunch.

Sedan strax efter kl 13 så va det bara att gå mot frissan och Vilhelm satt sej glatt i frisörstolen, Min Vilhelm va så duktig, Å klippningen får kosta va den vill, 290 kr för barn, Inget pris som jag tycker är dyrt. Vill man ha det snyggt så vill man.


Jag har absolut inte mycket att skriva om. Jag är hungrig och sur. Så tjafs är det varannan dag, Jag va så glad när Jonas fick ett annat jobb och jobbade bara 7-16, Men vad gör han efter de då? Går på massa andra jävla möten, Så kan kunde lika bra jobba på ängsbacken med sina kvällar. Det gör ju ingen skillnad.


Nej här har inte jag tid att sitta. Ska städa undan lite efter en gubbe som tycker att jag ska göra allt när jag är hemma.

Hejsvejs


RSS 2.0