Jag lever!

Nu är det mer än 2 veckor sen jag skrev Blogg. Men jag har bara inte haft lust eller haft den tiden att skriva Blogg. Ber om ursäkt. Och det har inte hänt något nytt. Det gamla vanlig. Det har vart en del shopping på sista tiden. Vi har börjat köpa höst och vinterkläder. Sen har vi köpt det pojkarna behöver på dagis. Träffat vänner, vart med familjen. Idag har jag haft en bra dag med min syster och min syster dotter, vi luncha, jag köpte en porlan och pyret overall till alfred och lite till dagis. Jonas och ville köpte presenter till alfred. Tänk att det redan har gått ett år på söndag sen alfred föddes. Och på måndag börjar alfred på dagis. Känner panik och lite ångest. Vill inte lämna bort alfred. Men jag måste tyvärr. Man måste jobba och sånt oxå för att överleva. Nu har vi tvättat och nattat barn. Nu ska jag fixa någon middag. Hoppas det är bra med er alla. Kram

Tar ett break från bloggen

Ett tag framöver. jag mår inte nå bra, Och det är saker jag måste tqa itur med,

Vi märker vilket håll jag går .


Hoppas ni iafl mår bra.

Kram

Lite om mej:)

OM MIG
Namn
- Kristin
Bor - Sandviken
Syskon - 4 syskon
Ålder - 21 år
Född - 21 juli 1988
Ögonfärg - Blå
Längd - 159
Sko storlek - 37-38
Höger eller vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Kräfta
Hårfärg -Blont underhår och svart överhår
Födelseort - Gävle

DAGENS..

Låt - Ingen
Saknar - En del vänner
Kläder - Jeans och linne
Underkläder - Bh & Trosor
Mat - tacopaj
Köp - Massa mat
Göra sen - Middag, Lägga barn
Godis - ja:P
Pinsammaste - Ingen aning


SVARA ÄRLIGT

Tycker du om att plocka svamp - Ja , det är faktist mysit ibland
Tycker du om godis - Ja
Hur många gånger i veckan äter du godis - Lite då och då. Ibland inget alls
Äter du oftast nyttig mat - Nej
Tycker du att du själv är söt/snygg - Haha
Du ger mycket komplimanger till andra - Nej
Är du nöjd med ditt förnamn - Njae
Du tycker att du själv är smart - Smartare än dej:)
Vad är det sämsta hos dig -  Håller ja för mej själv
Har du bra självförtroende - 0
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Ibland flera timmar om dagen, ibland inget.
Du tycker om att vara med Tjejer - Som vänner
Känner du dina grannar - Näe.
Vad har du för färg på dina underkläder idag - Svart och vit
Använder du BH: ja för det mesta
Gillar du skolan -Skola? vad är det?
Har du någon gång skolkat - Ja tyvärr
Spelar du något instrument - Nä
Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - fotboll
Har du några tatueringar - Nope
Har du några piercningar - Nej
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Ingen gång,om jag inte behöver
Tycker du om djur - ja beror på vilka djur

BRUKAR DU...
Sova - Ja
Ta mediciner du inte borde ta - Nej
Röka -Nej
Snusa - Nej
Dricka -Ibland
Skada dig -  Nej
Klä dig i svart - Ja, Ibland
Hata folk - Ja finns en del
Lita på folk - ??
Skada dig med flit - Nej
Drömma mardrömmar - Ibland
Gå i skolan - Nej


NÄR...
Åt du senast - vid 12
Läste du ut en bok senast - I skolåren
Köpte du något senast -Idag
Svor du senast - Idag
Sjöng du senast - Aldrig
Klagade du senast - Ingen aning
Klantade du dig senast - För ofta:)

HAR DU...

För många vänner - Lagomt är bäst.
Skadat någon - ja, När jag va yngre
Färgat håret - Håller på nu
Gjort bort dig rejält -  Kanske de

ÄR DU...
Snäll - Om jag vill ja
Snygg -  Det ni
Söt -Det ni
Lång - Nej
Kort - mitt i mellan
Klantig - Så där
Tönt - njae
Tjock - Mammahullet kvar, Ska synas att man fött det bästa i sitt liv:) 
Smal - Nä
Romantisk - Dålig på det.



Det va lite om mej, Men en del höll jag nog för mej själv, Nu ska jag skölja ur första hårfärgen. Sen laga lite käk till barnen, jag o Älsklingen ska käka tacopaj idag med sallad. Ska bli gott.

Uppdaterar senare. Kram

Va så trött

Igår när jag tänkte skriva ett nattinlägg. Men jag orkade inte. Satt mej vid tvspelet en stund, Sen vart det sova. Va helt slut efter gårdagen.

FÅr väl säga godmorgon till er. Hoppas ni sovit gott? Här fick man sovmorgon till strax före 8. Det är mycket förr oss barnfamiljer. Skulle egentligen till AMS idag. Men det får vänta en vecka till. Jag tycker inte att Jonas ska behöva va hemma med alla 3 barn själv-. Så jag åker dit nästa tisdag, Då har vi bara Vilhelm och Alfred. Men Martin kommer på Eftermiddagen. Vi har fortfarande helt underbart väder. Härligt. Idag har inte jag en aning vad vi ska hitta på. Det behövs röjas upp lite här hemma.


Jag va så sugen på chklad igår kvälls. Så jag tog utav den jag o jonas vann igår. Jag tyckte det inte alls va något gott med chokladen. Kändes som att jag hade ätit flera stycken av såna. Hur förvarar ni eran choklad? I kylen eller i rumstepratur?

Jag har hållt på att ta massa kort på barnkläder som jag tänker sälja, Men det är 2 stora svara kassar med kläder och sen flera kartonger. Är det någon som är intresserad så skriv en komentar. Allt är från 50 till 98. Vi får helt enklet inte plats med allt. Å vi kan inte spara tills Alfred kan ha dom , Det är ju om ca 2 år.

ta något att käka kanske. Men jag kan ju inte äta på morron, Vad äter ni till frukost? Har ni något tips på bra frukost?

Nej, ta och va social med barnen,

Kram

Chokladen jag vann. 2000g. Räcker ett är framöver om inte mer


Underbar dag

Idag har vi haft en underbar dag med släkt och familj. Fint väder hade vi med. Varmt och klarblå himmel. Ni ser på bilden vilket fint väder vi har. Barnen har haft det jätte roligt. Åkt karuseller och käkat sockervadd och popcorn. Nu är dom helt slut och nöjda. Vi är så väg hem. Barnen somna som en stock i bilen. Nej nu är vi hemma snart. Hoppas ni haft en fin och underbar dag som vi haft. Skriver ett inlägg ikväll. Kram

Kamelen som barnen tyckte va stor


Furuvikapan


Havet


Klarblå himmel och 25 grader varmt


Godmorgon

Vaka strax efter 7. Och är lagomt trött.


Jag vakna upp till ett fint väder, Så hoppas det håller i sej. Idag ska vi till Furuvik. Tillbringa hela dagen där. Ska bli roligt. Förra året när vi va där. Då gick jag och va höggravid. Haha, Inget sånt denna gång. Kan lova er att de va jobbigt.

Och mer kommer det inte att hända. Så jag har inget att skriva om förns ikväll och visa lite bilder.


Hoppas ni sovit gott?


Kram

Godkväll

Haft fullt upp hela dagen. Vakna strax före 7 imorse, Lilla gulleplutten väckte både mamma o pappa med att stå i spjälsängen och spruta saliv på oss,Liksom prutta med munnen.Vi vakna av att vi vart blöta. Haha.

Strax efter det hörde vi Vilhelm och Martin vakna. Självklart öppnar dom sin dörr till rummet. Men dom hörde inte att vi vaken eller såg oss, Så dom gick in på rummet och stängde dörren, Dom började leka istället.

Men idag fick man inte ligga och dra sej som man alltid vill på morron, va bara upp och fixa frukost åt barnen, Som vanligt äter man inte något själv. Men men, Så kanske det är att va småbarnsförälder.

Sen kom mamma o pappa, Så snälla som dom är så hade dom köpt en takfläckt till oss. Sen for vi vidare till jädraås. Utanför sandviken, Och åkte tåg med barnen, Det va mysit, För en gångs skull mamma o pappa följde med, Vart ju inget förra året. Vi tog med oss fika och sen fikade vi, Kika lite på småloppisar dom hade runt om där.

Sen for vi hem igen, Mamma o pappa följde med upp en sväng. Vi snacka lite. Och sen va det bara att fixa middag, Idag vart det pasta och köttfärsås, Jag är inte så förtjust i mackaroner, det ska va spagetti.

Sen kunde man äntligen sätta sej och ta det lungt ett tag, Men jag vart för rastlös. Så jag gick ner i förrådet för att hämta upp kartonger med barnkläder, fota dom, Sen tänkte jag lägga ut på tradera. Det är ju tamme tusan bara barnkläder i detta förråd. Jag vill bara bli av med det nu, Men något ska jag spara sen barnen va bebisar.


Och nu har vi badat barnen, Nattat, Jag cykla och handla inför imorgon, Imorgon åker vi till furuvik med barnen, barnens farmor och kenth, Barnens kusin och morbror och sambo. Så imorn hoppas vi på fint väder igen.

Nu ska jag ta kväller, har nyss käkat en glass och spelat nintendo wii. Nu tänkte jag snacka med syrran på facebook. Sen blir det nog att spela lite till innan man lägger sej.


Hoppas ni haft en underbar dag.


Kram

Spelar bowling och massa annat roligt


Magnum och nintendo wii


Sen middag

Japp det blir sen middag för mej och jonas idag. Jonas har åkt och hämtat kinamat. Och vi ska äta friterad kyckling med ris. Det enda jag äter.


Bilden tagen från google.

Och sen blir det jordgubbar och godis. Är sjukt sjugen på jordgubbar och godis, Så det får bli båda. Jordgubabrna va ju dyra, 75 kr kg.




Ja, Nu ska vi äta lite, Skriver nog inge mera idag.

´Sovgott. kram

Stan och träffat en kompis

Idag gick vi ner på stan, Lämna tillbaka tröjan som vart rosa där det ska vara vitt, Fick pengarna tillbaka. För så ska det inte bli.  Få se om jag hittar något annat till Vilhelm, Men jag vill ju så gärna ha den.

Sen gick vi till maxi och handla lite. Till lunch vart det hamburgare med bröd. Lätt och god mat.

Jag har renast bland barnkläderna idag. Har tagit en del kort på dom jag ska sätta ut på tradera. Det är även kavatskor. Synd att inte Alfred kommer att kunna ha dom i vinter.

Vid 13 tiden träffa jag thessan och hennes dotter tindra. Jag tog med mej Alfred. Jonas tog VIlhelm och Martin till en fotbollsplan, Dom vela spela fotboll. Å Vilhelm va tydligen duktig på det. Så jag fundera på att sätta Vilhelm på en fotbolls skola nästa år. Fast bara över dagarna. Han är förliten att va bort flera dagar/veckor från mej. Jag älskade ju att spela fotboll som barn, Jag börja när jag va 4 sluta när jag va 16 tror ja. Och nu är jag 21 och har 2 barn och en sambo. Hade inte jag blivit gravid med Vilhelm så hade jag självklart fortsatt med fotbollen, Men jag kände att jag klara inte av fotbollen och Vilhelm samtidigt. Så självklart valde jag Vilhelm. Och jag fick en förlossningsdeprison efter förlossningen. Men tyvärr är det mycket som ligger bakom det. Jag kanske skriver ut det någon gång i framtiden. Och Vill ni veta mera om det. Så finns ja på msn. Min msn står i ett annat inlägg.

Och sen gick jonas vidare till lekparken med Vilhelm och Martin. Men sen så stog det spö i backen. Tänk vad det regna. Å jag och thessan va på väg till affären för att handla. Va bara att fortsätta gå dit det. men blöta vart vi både dit och hem.

Och nu har vi nattat barnen, Läst saga och så. Men tyvärr så vill inte barnen sova ikväll heller. Men dom får ligga i sängen. tillslut somnar dom. tråkigt att det abra ska bli gråt och skrik.

Hmm, Nu ska jag försöka hitta på något att äta. Få se vad man finner i skåpen.


Vad har ni gjort idag då?

Kram


Uppe med tuppen

Vakna kl 06.15 av att Vilhelm sov brevid mej i sängen, Sen att Alfred vakna för att ha välling, Och nu är alla 3 barnen vaken. Ösnka iafl att någon kunde sova lite längre.

Vilhelm och Martin sitter och kollar på barnprogram. och Alfred brukar alltid somna om efter vällingen, Men Alfred vart för upptrissad när han såg Vilhelm sova i sängen.

Idag är det sånt trist väder. Grått och tråkigt. Men dock regnar det inte iafl. Vädret kan ju ändra sej. Kl är bara 06,55.

Idag ska vi städa lite här hemma, Sen ska vi nog ner på tivolit igen, Vi får se, Eller så går vi till en lekpark. Kan inte bara sitta in. Jag måste iafl ner på stan, Ska gå in med tröjan på lindex. Tröjan är röd som den ska, Men hela vita trycket är ljust rosa. Skit snyggt. Eller vad tycker ni?

Jag är svintrött. FAst det vart inte så sent igår, klockan va väl bara vid 00. 



 Nu ska jag klä på barnen kläder, Fixa frukost, Sen städa lite, Och sen måste jag gå ner på stan i det trista vädret när affärena öppnar. Så det blir ingen skrivning förns ikväll. Om det inte finns tid över.

                           


Vad har ni för väder?

Kram

RSS 2.0