Inför tisdagen

Imorgon är det en del som ska fixas och donas med innan tisdagen, Ska även ringa några samtal, Hämta ut mediciner som vilhelm måste ha tagit innan tisdagen, Sen är det den dagen han ska sövas. Det känns i mammas hjärta.

Men det känns skönt att man har en del sjuksköterskor och såna som jobbar med barn på sjukhusen, Det känns bättre när dom berättar. Men det är narkosen jag är rädd för. Men är jag lugn så är Vilhelm förmodligen oxå lugn.

Och självklart hoppas jag det inte kommer visa sig att vara någor allvarligt. Men det trodde inte narkosläkaren att det va, Men dom vela kolla så att det inte kan vara något avvikande.

Sen att inte Vilhelm får äta 6 timmar före narkosen, Vilhelm som brukar va hungrig direkt när han vaknar på morgonen. 


I helgen har vi inte gjort så mycket, Vi har vart ute och lekt i snön i det fina vädret, vart till  barnens farmor och dom har även passat på att leka med sin kusin. M åkte hem nu för en liten stunden sedan. Jonas drog ner på stan en sväng för att sedan åka till graven och sätta en blomma och tända ett ljus för sin pappa. Sen är det storhandling som gäller och jag tänkte sätta igång och baka lite.


Imorgon börjar ju även lovet för både mej och barnen, Så imorgon vet jag inte alls vad man kan hitta på. Men det löser sig.


Nu ska jag sätta mej med barnen och titta på film.

Hejsvejs



Meningen att jag skulle avsluta denna blogg

Då jag har en annan blogg med, Så därför inte skrivit på länge i denna . Men försöker väl skriva lite då.


Veckan har gått fort, vart i skolan coh myst med barnen när vi alla i familjen är samlad, Idag slutade jag sent och barnen fick gå från tidig morgon till sen eftermiddag. vi mysde lite extra ikväll då det bara va jag och barnen hemma . Men nu sover barnen av ren utmattning tror jag.


Jag sitter här i lugnet för mej själv. Ganska skönt kan jag säga.


Imorgon blir det en sväng på stan med familjen, Köpa nya vantar till Vilhelm, men säger jag bara att jag ska köpa ett par vantar, Så kommer jag hem med fler saker till barnen.


Igår fyndade jag ett par puma skor till Alfred, Dom kostade 399, Men dom va nersatta till 119, Och självklart kunde inte jag låta bli,  Alfred kommer bli så tuff i sommar och även Vilhelm.

Imorgon åker Vilhelm och Alfred bort, Ska bli tomt, Men Alfred kommer hem på Lördag och Vilhelm på Söndag. Jag och Jonas ska bara umgås och ha det bra. Sköta om varandra.

just nu snurrar det runt massa tankar i mitt huvud, Så det är nog bäst att jag ringer ett samtal imorgon för att få en rätsida på det och få en del fakta. Fast det mesta står på en sida på nätet. Men alltid bättre att ringa och checka av.


Jag börjar bli väldigt nojjig över den dagen Vilhelm och jag ska vara på barnkliniken hela dagen, det som mest oroar mej är att han inte kommer få äta eller dricka, Och sen när själva sövningen drar igång, Dom kommer aldrig få sätta in en kanyl i handen på honom. Men tur att jag har några som ställer upp och är med som stöd den dagen.

Nej, Nu fundera jag på att plugga lite, Sedan ta kvällar. Jonas kommer hem till 22, Då ska jag ta vara på tiden.

hejsvejs

RSS 2.0