Mår inge bra

Som rukbiken lyder. Så mår inte jag bra. Är helt nere, Måste försöka få hjälp. jag försöker visa att jag är glad och att jag mår bra. Men innerst inne mår jag inte bra.

Varför skulle jag just få ett barn med denna person, Skulle aldrig ha litat på honom. Men han har förstört allt sen första början.

Mina nätter är förstörda, Kan inte sova. Då vaknar jag av en dröm som bara handlar om Honom och Vilhelm, Även mej med. Jag vill inte. jag kan vakna av att gråta, vakna av att jag drömmer, vaknar av att jag är lycklig.

Men jag är inte lycklig med den personen, Utan med mina 2 barn och Jonas. Dom jag älskar över allt annat här på jorden,

Men varför drömmer jag. Och varför just om honom och mej o Ville? jag vill inte. Men varje natt drömmer jag. Så sjukt, Jag blir sjuk av det.

Jag vågar inte somna på kvällarna , Är rädd för att drömma. Men jag måste tvinga mej själv till att somna, Jag måste orka med mina barn, Och mej själv.


Varför kan det inte bli bra?? Varför kan han bara inte ta sitt ansvar. Ska det va så jävla svårt? Hur kan man älska sina andra barn, Men inte ett av dom. Så förbannat sjukt. Så jag vill bara spy-

Och allt är mitt fel för att han inte kan ha kontakt med Vilhelm. Självklart går det bra att skylla på andra, Än att berätta sanningen.,

Det blir så jag vill spy på dej.


Nu sover Alfred, Ville ser på tv. Jag sitter här med tårarna i ögonen. Ska ta med barnen ut sen, Om vädret blir något bättre. Så Ville får köra sin radiostyrda bil som han fick igår.

Puss på er, Som jag älskar.


Konstig känsla i magen

Har haft sån konstig känsla i nedre delen av magen idag, ända sen jag vakna. Och det är ju absolut inte mensvärk. Så känns inte den på mej, Men självklart hoppas jag på att den kommer.

Är inte sugen på någon mat,

Idag har vi inte gjort många knop här hemma, Lekt med barnen, Spelat tv-spel med Ville, Ville har spelat lite dator. Lekt med Alfred. Och nu är jag helt slut. Tänkte gå ut med barnen. Men det snöar ju så förbaskat.

Om 1½ timme kommer iafl jonas hem, Skönt.

Hmm, Imorgon är det julklapps handling igen, Då åker vi till valbo efter vi har lämnat barn på dagis,Och  vi har en snäll farmor till barnen som ska hämta dom på dagis imorgon.

Och jonas jobbar kväll , Men börjar inte förns 14. Sen jobbar han bara tisdag, Sen är han äntligen pappaledig ett tag.

Det behövs diskas här hemma, Men jonas får helt enkelt hjälpa mej senare ikväll med det.

Nej, undra om man ska ut en sväng eller kanske baka något, Vi får vad vi gör.

Kärlek till familjen♥

Haft en diskussion

Med älsklingen idag, Och han håller mer eller mindre lika stor koll som mej när jag ska ha ägglossning och mensen,  Så min mens är ungefär 7 dagar sen.

Och vi har sagt att vi inte ska ha några barn än, Och självklart skyddar vi oss ifrån att jag ska bli gravid. Men är verkligen kondom att lita på? jag vet att den kan gå sönder och så vidare. Men vi är till och med så noga att vi kollar om de efter.

Det här kanske inte är så roligt för er att läsa. Men jag vill bara skriva av mej,

Älsklingen vet att jag absolut inte gör någon abort om det händer att vi blir gravid. Och jag har fått svar på att Älslingen inte tänker lämna mej för att vi blir gravida igen. Och jonas är så stenhård på att inget barn än, det förstår jag. men vi är inte lika på den linjen. Utan jag kan skaffa en till liten om 1 år. jag älskar barn., Och jag vill inte ha 10 år mellan andra barnet och minstingen. det är 26 månader ungefär mellan Vilhelm och Alfred., det tycker jag är lagomt. Och jag vill inte heller va en gammal mamma, men jag är nöjd med mina fina och friska barn.

jag har absolut inget jobb eller inkomst. men det känns så skönt att få prata med jonas om det här. Både jag och jonas har tänkt mycket på det hära. Men vi har bara inte sagt det till varandra. Men nu vet vi vart vi båda står angående detta. Tänk att man blir så nervös när inte mensen vill tänka sej komma den dagen jag ska ha den. Då blir vi båda oroliga. Men som sagt jag behöver inte ha blivit gravid , Utan bara en rubbning- det har jag då och då. Men oroliga blir man.För iafl 7 dagar brukar den inte va sen, Å jag har ju ingen känning på att mensen är påväg heller. har känt av ägglossningen bara.

Undra hur de hade gått om jag och jonas va oenses om att behålla/göra abort. Visst jonas har sagt det till mej att jag får göra abort- Men han vet vart jag står angående det där. Så antingen välja barnet och familjen, Eller gå skilda värgar. Och skilda vägar vill inte jonas göra. det är en lättnad.

Nu tänker jag inte skriva något mer om det här. Jag har fått skrivit av mej lite.

Idag har vi inte gjort så mycket. jag va så trött imorse. gjorde knäck. Men svärmor ska göra sina knäck. Världens godaste. Sen klätt granen. och käkat lunch. Jonas har åkt till jobbet. jag och barnen sitter i pyjamas än, Och tänker göra det med. jag vill ju ut. Men tusan 15 minus. tänker på Alfred. Han som nästan bara sitter i vagnen. Och jag har hittat ett par snygga täckbyxor i rosa. Men 800. Nä tack. Kanske efter jul jag kan köpa dom. Men jag måste även ha ett par nya vinterskor. Så jag kan va ute och leka med barnen, åka pulka och så vidare

Få se om vi åker upp till högbo nästa vecka och åker pulka i backen.

Nej nu är det dags för att leta på någon middag. Sen ska Vilhelm låna datorn och spela lite.

♥Älskar min familj♥


:)

-  frågor&svar! om sex och sånt.

1. har du under de senaste året haft  vart på g/ haft ett förhållande ? har ett förhållande  

2. har du haft sex? Ja

3. om ja, minns du när du blev av me oskulden ? tyvärr

4. vem hångla du med senast ? Jonas

5. hånglat med någon av samma kön? Japp

6. har du sagt till någon/några att du haft sex med massa fast du inte haft de? Nej!

7. har du sugit av någon? :)

8. sväljt sperma ? Nope

9. runkat av någon?:)

10. fingrat någon ? Nix

alla som tjejer som läser detta är utmanade!
kopierar man inte är man en fegis!




FÖRBANNAD,LEDSEN, BESVIKEN OCH HELT VÄRDELÖS ÄR JAG!!!!!!!!!!!

Mitt liv är ju verkligen åt helvete. jag tänker hålla käften resten av mitt liv det jag tänker leva. Jag orkar inte mera.


ÄR DET SÅ JÄVLA OLAGLIGT ATT SÄGA VAD MAN TYCKER?

Jag hoppas verkligen att mitt liv är kort. För detta liv orkar jag inte leva länge till.

Jag har 2 underbara barn och en helt underbar sambon. Men de gör inte så att jag vill tänka om. Jag vill inte tänka om. Jag vill bara försvinna och tycka att livet ska va kort för mej.


Då vet jag vilka som kan njuta när inte jag finns här på jorden längre. Och jag orkar inte finnas heller.


Men dom jag älskar det ska jag bevisa så länge jag lever och dom som står mej nära, Och dom som älskar mej för den jag är. Ni är verkligen guld värda.


Men nu tänker jag bara ta och försvinna. Vi ses.

Lite uppdatering kanske

Allt är bra med oss, Händer alltid något smått och gått varje dag och nya saker händer:)

Idag va det en kaosmorgon. Gick upp i bra tid, barnen va påklädda och käkat frulle. Vilhelm kollar bompa, Och Alfred sitter i brorsan martins fotölj som vanligt. Både jag och Jonas bara vände oss om, Så hör man en duns i golvet en sekund senare. Där låg Alfred med näsblod och blod i munnen. Jonas skrev ring rådgivningen. Men det gick bra endå.

Usch vad jag och jonas va rädd där. Vart även ett samtal till tandläkaren, Men de va ingen fara tyckte dom. Men jag är rädd om Alfreds 3 tänder:) Och sen börjar vill tjata om magont igen och det är lika med att inte gå till dagis utan sitta hemma och kolla tv. Nej, Jag har redan vabbat för att Vilhelm hade ont i magen. Men båda barnen gick på dagis och va glada.

Just nu sitter jag med huvudvärk som bara kom pang på så där. Och Alfred har vaknat efter en liten tupplur, Vilhelm fixar här hemma. Skönt att Jonas snart slutar och kommer hem. Sen är han äntligen ledig 2 dagar och jobbar helgen.

har köpt lite julklappar idag. Skulle hämta ut  julkorten med. Men då hade det blivit fel dekoration på korten och texten vi skrev fanns inte heller. Så jonas får åka ner och fixa de på fotobaren sen.

Knapra i sej en huvudvärkstablett kanske.

Igår fick vi tid för vaccination till Alfred. vecka 50 sker det. Usch. orolig. Men jag och jonas och Vilhelm har klarat det. Vilhelm ska ta sin andra dos av vaccinet någon dag här.


Just nu är jag trött på folk som inte tar reda på fakta innan dom säger saker. hatar verkligen det.


Nej, Just de, de va tablett för huvudet jag skulle ta.

Hejsvejs

RSS 2.0