1 timmes träning med wii.

Jag har tränat framför nintendo wii, och jag lovar er. Det känns. Så det ska jag fortsätta med varje kväll.och svettig och äcklig är jag nu. Så nu kallar duchen sen sängen. Det kommer en ny dag imorgon med nya tag. Sov gott. Kram

Trist innedag

Har vart inne hela dagen idag. Har gått fram och tillbaka till tvättstugan bara. Älsklingen gick till tvätten för det mesta. Men tvätten vart klar i skaplig tid idag. Och lite hade man att tvätta.

Jag är så less. Köpte Mumintröjan till Vilhelm förra veckan, Så tvätta jag den idag, Såg att vita trycka, alltså själva mumin har blivit rosa. Men det ska ju va vitt. Får helt enkelt gå tillbaka med den, tvätta den ut och in med och 40 grader som det stog. Å det ska väl hålla mer än 1 tvätt. Eller vad tycker ni?

Har haft gnälliga barn idag. Vet inte alls va det har vart med dom. Mammig va dom oxå. Skönt att älsklingen har semster. Men bara 2 veckor till. Sen börjar båda barnen på dagis igen, Alfreds första gång blir den 31 augusti. Han är bara 1 år och 1 dag då. Känns i mammahjärtat. Men jag måste tyvärr gå till AMS och försöka få ett jobb.

Idag åt vi hemmagjorda klyftpotatisar och lövbiff med en god sås. Sen ett glas dricka till det. Vilhelm åt kokt korv med bröd. Och Alfred åt kycklinggryta. Ja här blir det olika maträtter varje dag.


Nu på eftermiddagen har vi vart och handlat lite mat. Och godis. Är sjukt sugen på godis. Sen hämta vi Jonas son. Hem och gjorde middag. Vart sen middag. Men så blir det ibland.

Sen va det bara att göra barnen nattklara, Det va trots och skrik och bråk från alla barnen ikväll. Tur att det inte är varje kväll. Vilhelm ramlar och skrapa i pannan., Fick ett skrapsår och en liten bula. Men nu har vi läst och barnen sover gott.

Jag har spelat lite nintendo wii, bowling. Alltid lika roligt. Man har lagot med träningsvärk i underarmen. Haha.

Nej, Nu  tänker jag leta på någon mat jag och älsklingen ska äta-

Hoppas ni haft en bra dag?

Kram

Haft en underbar dag med familjen

Vid lunch gick vi ut på stan, Kika i affärer och så. Sen tog vi en fika, Jag tog en chokladboll, Men den va inte nå god.Den va torr liksom.


Älsklingen köpte ett par shorts idag. Sen köpte vi ett nintendo wii. Det kom ut för längesen, Men vi har helt enketl prioterat saker före det. Som kläder och saker till barnen.


Sen gick vi vidare till dollar och rusta. Köpte duschdraperi på dollar, På rusta köpte vi en nallephu tavla till Alfred. Sen gick vi vidare till stan igen och mötte upp Svärmor, Så gick vi vidare till tivolit i regnvädret. Det börja regna. typist. Imorse sken solen och va blått på himmlen. Nu får solen och värmen komma.

Vilhelm åkte en karusell , Sen gotta vi oss med sockervadd och popcorn. Sen for vi vidare till stan, Svärmor skulle in på Lindex och kapp ahl. Kika efter en tröja. De va ju så urplockat. Å barnen va griniga. Sen beslöt vi oss att ta en fika till. Men då åt vi glass. Å självkalrt ska det va våffla. Sen vidare till Lindex igen. Haha, Det va spring i våra ben idag.

Just nu har barnen ätit för en stund sen, Å nu ligger dom i sängen. Men en annan femma om dom somnar. Nu tänker jag softa i soffan och vila mina fötter. har så förbannat ont i dom. Inte det skönaste att gå i foppa.


Tyvärr så vart det inga bilder idag, Batteri dom i mobilen. Men bjuder på extra bilder imorgon eller någon annan dag.

Hoppas ni haft en bra dag.

kram

Nyinköpta kläder



Vilhelms nyinköpta kläder




Alfreds nya kläder. Tyvärr så har jag ingen bild på bodisen. Får ta ett kort på tlfn ikcäll och lägga in,


Ja det va det senaste köpet till barnen.


Fundera på om jag ska duscha. Alfred och Älsklingen sover, bara jag och Vilhelm vaken, Han tjatar om allt Vilhelm, Han vill ha allt. Men så är dom väl i 3 årsålderna. Bara att gilla läget till det stadiet är över.


Nu ska jag ta hand om en ledsen Vilhelm som inte får som han vill.

Kram





Godmorgon

Kl är 07,26 på morron, Jag brukar alltid sova till 8-9. Men idag vakna jag för 7.

Jag ser att jag får mer och mer läsare och mer komentarer för varje dag som kommer. Alltid lika roligt. Jag har inte brytt mej om bloggen förr, Utan skrivit när jag vill. Har liksom inte haft så där många läsare heller. Men nu börjar det kännas roligare att blogga.


Idag vet jag inte vad vi ska göra. Eller joi, Vi ska på tivoli så Vilhelm får åka karusell. Sen får vi se om vi tar någon fika på stan eller något. Det är inte precis skinande sol nu, Men hoppas att det kommer mera sol.

Får nog uppdatera mera senare. Har inte så mycket att skriva om. Har inga bilder att visa heller. För mej kommer ni ju aldrig att få se bild på. Haha. Kanske någon gång. Men inte just nu.

Nej, Nu ska jag göra lite frukost åt barnen, Sen lägga Alfred igen, Vilhelm kollar på Emil i lönneberga. Favvisen tror ja, Eller alla astrid lindgrens filmer älskar Vilhelm.

Hoppas det är bra med er?

Kram

Älsklingen


Närbild på linnet


Bild på kläderna jag köpte idag.


Mina ben


Minigolf


Minigolf


Shopping + minigolif idag








Dessa jeans vart det, Baggyjeans från vero moda. Sen vart det 2 linnen. har tyvärr ingen bild på dom mer än på mobilen. Få se om jag lägger in dom sen. Sen vart det 3 par snygga och sköna trosor.

Sen shoppa jag en karaff från boda nova på cervera.

Klicka för att visa i full storlek

Jag har glasen, Och jag har sagt i 2 år nu att jag ska köpa karaffen och skålen. Men skålen får vänta ett tag till. Men jag älskar verkligen dessa glas och spceiellt märket.


Ja de va lite av det jag shoppa, tänker lägga in lite mer bilder från mobilen sen.

Älsklingen och Vilhelm kom till valbo till lunch, Vi käka mat. shoppa lite till. Sen åkte vi mot sandviken igen, Vi åkte och spela minigolf, Och självklart vann Älsklingen och Vilhelm över mej. Buuu. Men en 3 åring är bättre. Haha. Han fick lite hjälp av mej oxå. Men jag tar dom någon annan gång. Sen åkte vi vidare till Svärmor, Fikade lite. Lekte med hunden doms hundvalp.


Ja mer har jag inte gjort, Än att laga middag och nattat barn. Nu tänker jag kolla vidare här på nätet. Sen lägga in mer bilder på bloggen om jag hinner och orkar.


Härligt, Nu har finvädret kommit. Imorgon ska vi på tivoli med barnen och svärmor. Älsklinge ska med oxå.


Hoppas ni andra haft en underbar dag?


Kram

Nybadad och sängen

Nu har jag tagit ett varmt bad, Pratat lite med mamma och min bror på msn. Sen inte gjort så mkt mera.


Sängen kallar iafl. Ska upp tidigt imorn,

Så ni får sova så gott. Kram

Solen kom fram tillslut

Imorse regna det. Men sen kika solen äntligen fram och det ska tydligen fortsätta att vara fint några dagar. Och varmare ska det bli.

Idag har vi städat och tvättat. Haft det skojj med barnen.

Svärmor kom idag på fika. Alltid roligt med extra besök.


Nu har vi kört hem Jonas son igen till hans mamma. Sen åkte vi vidare till Ica maxi och hadla lite blöjor och mat. Jag handlar enbart bara på maxi, Visst coop och dom funkar. Men billighetsaffärer som har mat vägrar jag att handla på.

Jag som knappt vågade äta ute när jag o Jonas va på våran minisemester. Det är rötmånaden och allt. Jag vill absolut inte bli sjuk i magsjuka eller något.

Äntligen sover båda barnen. Jag o älsklingen har kollat lite på allsång och käkat lite chips och dipp. Nu kikar vi på lite saker som behövs köpas till bilen.

Imorgon ska jag o Alfred till Valbo , Shoppa. Ätnligen,Shoppa till mej själv ska jag oxå göra. Det händer aldrig, har köpt lite linnen och sånt då och då, Då blir det alltid rean, barnen går ju första hand. Och Vilhelm ska följa med Jonas till farfar.  Så imorn blir jag inte aktiv på bloggen förns på kvällningen när barnen sover.

Har ni något bra tips på vad man kan göra för roligt med barnen? Dom är 3 år och 11 månader. På söndag ska vi åka tåg med dom, Dom älskar ju att åka tåg, Sen på Måndag ska vi till furuvik. Men vad finns de mer för roliga ställen för barn?

Funderar på om jag ska lägga mej i ett varmt bad, Försöka få med mej älsklingen kanske:)

Finns jag inte på bloggen så får ni gärna adda mej på knaasfaandaa_@hotmail.  Ibland kan jag inte ha tid att skirva blogg på flera dagar/veckor, Då nås jag bäst på msn.

Nej, jag skulle ju lägga mej i ett varmt bad,

Ha en trevlig kväll

Kram

Vaknar upp till ett regnit trist väder!

Ja, vakna vid halv 8 imorse, Å barnen sov. Förutom Alfred. Det va så skönt att sova till halv 8. Men jag kunde sova längre. hade ingen lust att cykla till AMS heller. Så jag får cykla dit den 4 augusti istället.

Idag blir det väl en innedag. Det regnar. Undra på att man har ett humör som man aldrig haft förr, Och undra på att man är trött jämt, När man ALDRIG få se SOLEN.

Snart ska jag sätta igång och diska. Älsklingen dammsuger. Svärmor kommer på fika idag.


Uppdatera mer senare.Hoppas det är bra med er alla.

Vad har ni för väder?

Kram

lite bilder från Jämtland

         

 


Det va lite bilder, Vi tog kort på grodyngel i vattnet, usch jag tycker verkligen att grodor är äckliga. Och sen tog jag kort på döda fågeln som flög rakt in i bilen och fastna iafl framtill. Äckligt var det. paviljongen va in in och titta på, Och den där bilden med molnen och bärgen, Det är väl fint? Lika dant det där det står hammarstrand.

Det vart lite bilder på mej med, Men dom tänker jag inte lägga ut, Hatar att visa mej själv.


Nu ska ja göra mej klar för kvällen, Ta det lungt framför tv. Sova tidigt, Ska till AMS kl 8,30 till 10,00.


Sov gott alla läsare. Kram

Jag blir less på Blogg.se

Det går verkligen inte att blogga, inläggen försvinner när jag tänker publicera dom. Så jag får blogga från mobilen. Idag har vi inte gjort så mycket, tog det lugnt på förmiddagen, sen tog vi en promenad med barnen till lekparken. Och någorlunda fint väder har vi haft. Inget regn och solen har man sett. Och självklart har jag shoppat kläder till barnen idag igen. Det bäst är väl att shoppa barnkläder. Hoppas att ni haft en underbar dag , det har jag haft. Det bästa är väl när barnen somnar tidigt. Nej nu tänker jag ta det lugnt framför tv:n , jag är så mätt. Har ätit kroketter och kött. Sen vart det kladdkaka med grädde och jordgubbar. Nu tänker jag ta och ringa min mor. Ha en bra kväll. Kram

Middag och efterrätt


Klädfynd

   
  


4 bodiesar och 1 tröja och 1 par strumpor för 180 kr, Vilket fynd, Och bra kläder tills Alfred börjar på dagis.


Nej, nu ska jag ta det lungt, Kika lite på nätet, Sen kallar nog sängen.

Sov gott.

Nattar barnen

Jag och Jonas har precis läst sagor för barnen och nattat dom, Men sen återstår det att se när dom somnar. Vilhelm somna tyvärr i bilen hem idag, Så han somnar säkert sent.

Men sånt man får ta.


Det va helt underbart att komma bort 2 dagar. Eller vi åkte kl 7 på Fredag morgon, Vi åkte till sundsvall, Där käka vi frukost på Mc donalds, Sen åkte vi vidare till Jämtland, va i Jämtland vid 12 tiden, Vi åkte till det ställe vi hade hyrt stugan, Sen åkte vi vidare till sollefteå, Shoppade lite, Och käka, Fanns inte så mkt att göra där, va där iafl några timmar, Sedan åkte vi vidare till stugan, Satt där som 2 gammlingar med en korsordstidning på bordet. Haha:)  Men jag höll på att få lappsjukan i stugan, För det första va den sjukt liten, Sen regnar det, Det regna hela dagen, Men sen vart uppehåll mot kvällningen, Vi åkte till dödafallet tror jag det hette.Sen åkte vi till Hammarstrand, Kika på elefantbärget som Jonas sa att det kallas för, Det ser precis ut som en liggande elefant. Sen åkte vi runt och kolla lite, Vi kolla även där Jonas farmor och farfar bodde, Och där tillbringa Jonas sommaren och loven, Haha, Vilket ställe. Sen åkte vi tillbaka till stugan, Satt där som 2 gammlingar igen, Vi tog en kvällspromenad, SEn löste vi lite korsord, Och Jonas va trött, Han behövde sova, Han skulle ju köra dagen efter, Men jag vägra sova, Jag kan inte sova när jag hör vatten utanför/forsen utanför stugan, Sen massa bilar/människor som pratar. Men tillslut somna jag med, jag somna nog efter 2, trodde aldrig att jag skulle somna, Haha..


Lördagen, Vi vakna vid 8 på morron, Gjorde oss i ordning,städa stugan, Packa o så, Sen åkte vi vidare till hammarstrand igen, Käka frukost. Sen Åkte vi vidare till paviljongen, tror det va kinesiska, Mitt minne är inte det bästa, Va där en stund, Sen åkte vi äntligen neråt i landet, Vi åkte till Sundsvall och strosa på stan där, Köpte lite kläder till Alfred, Sen försökte vi hitta något till Vilhelm och Martin, Men det fanns ju inget, Dom hade ju det mesta eller något liknande, Sen drog vi vidare till birsta city, Där shoppa vi ännu mera kläder till Alfred, Det är bra när det är halva rea priset, Sen hitta jag ett linne från gina till mej själv. Jag tror nog att vi va in i alla butiker där. Va där iafl några timmar, Sen va både jag o Jonas trött och hungrig, Så vi stanna till vid MAX och käka där innan hemfärden börja, Vi åkte igenom Hudiksvall centrum och så, Alltid roligt att va ute och åka.  Vi tog inte ett enda stopp, Och vi va hemma kl 21,30 i Sandviken, Vi åkte vid kusten hem. Å Självklart har jag längtat efter mina barn, Men nu är vi alla i familjen samlad igen, Skönt.



Det va våran semester,

Sen ringde det några vänner till oss och fråga om vi hade lust att följa med ut att ta någon cider eller något, Självklart sa vi ja, Vi är aldrig barnlediga samtidigt, Så då passa vi på. Så vi kom hem vid 1 triden igen, Å jag somna direkt efter jag åt min kycklingsallad, Somna alltså direkt när jag la huvudet på kudden.


Idag vakna vi kl 10,30, Skönt att sova ut, Och speciellt när man inte hade barnen hemma, Vi gjorde oss iordning, Hämta Alfred hos farmor, Fikade lite., Sen åkte vi vidare och hämta Vilhelm, Käka lunch hos mamma o pappa, Va där en stund, Sen bar det av till Gävle för att hämta Jonas son. Så nu har vi landat och ätit middag och barnen är nybadade.

Så fort barnen har somnat tänker jag lägga mej i sängen och kika på någon bra film eller om det är någotbra på tv:n sen käka lite godis.


Det blir inge Furuvik med barnen imorgon, det ska regna imorn med, Jag är verkligen trött på detta väder nu. Nu vill jag ha sol. Så få se vad vi hittar på med barnen imorgon, Någon som har några bra tips?


Nej, hade det bra alla vänner, barnen är omöjliga ikväll , Så vi får ta hand om dom nu.

Kram

Sovmorgon och hämta barn

Idag hade jag och älsklingen sovmorgon, det va längesen, men det vart sent igår. Och självklart hade vi det jätte trevligt med vänner. Vi hämta alfred hos farmor för ett tagsen. Vart kvar där, snacka lite med jonas bror och så. Och nu ska vi åka vidare och hämta vilhelm, och jag ska ringa min mor och fråga om hon till bjuda på lunch. Jag är verkligen hungrig. Har inte ätit någon frukost. Sen ska vi hämta sambons son hos sin mamma. Fullt hus igen, men det är väl underbart med barn, eller vad tycker ni? Nej jag tänker skriva mera sen ikväll, när jag är hemma och så. Solen lyser. Men det kommer regn ibland, men huvudsaken man får se lite sol. Vad har ni för väder? Nej. Hade bra. Kram

Rebecka


Sallad och sovdags


Utgång med älsklingen och vänner

Ja. Vi har precis kommit hem från semestern. Men några vänner ringde och fråga om vi vela följa med på utgång. Så nu sitter vi och dricker lite. Ursäkta att de vart mörka bilder, men det är mörkt ute. Lust nu sitter vi och dricker lite öl och ja dricker cider, dricker inget annat. Haha. Hoppas ni andra får en trevlig kväll. Kram

Utgång,


Mot sundsvall

Ja, äntligen åker vi neråt i landet igen.vi har vart och kollat i affärer och sånt i hammarstrand. Så nu ska vi åka till sundsvall och kolla lite på stan där och käka. Har ni nå tips på bra matställe? Finns det nå bra affärer där? Ja få se vad vi hittar på sen, vi kommer hem sent i kväll eller natt. Och imorgon får jag äntligen träffa mina gullhjärtan, saknar dom enormt mycket. Alfred har jag bara vart ifrån ett dygn men aldrig 3. Vilhelm går det bättre att lämna. Han älskar ju att va hos mormor och morfar så där han han va i en vecka utan problem. Och imorgon ska vi hämta jonas son med. Hmm undra hur vädret blir på måndag? Någon som vet. Har vart utan tv i 2 dagar:-( man är ju beroende. Haha. På måndag blir det förmodligen en utflykt till furuvik med barnen. Nej, ska va social jonas. Kram på er alla

Ska det verkligen va så svårt att somna?

Jag och sambon la oss i skaplig tid, men tror ni att jag kan sova då? Näe, självklart inte. Hatar verkligen att ligga i en stuga vid skogen och vatten. Så helt enkelt får jag va vaken. Får sova i bilen när vi åker hemåt imorgon. Hmm undra varför man är så jävla rädd. Ers jag som är barnslig. Kvällens fråga? Är ni rädd för något?

Mini semester

Å vilken bilväg. Har åkt över 40 mil. Vi stanna till vid sundsvall o käka frukost, inte kan jag äta frukost kl 6 på morgon. Sen åkte vi vidare till sollefteå och strosa på stan där, käkade lite, vi försökte kolla efter leksaker/kläder till barnen. Men hitta inget. Antingen har dom leksakerna, eller så fanns det inga kläder i barnens storlek. Får hitta något på vägen hem imorgon. Vi har en del saker vi ska till och så. Lust nu har vi precis kommit till stugan igen efter en biltur och så. Jag hatar verkligen att sova nära vatten och så. Men får stå ut. Tur att det bara är en natt. Jag saknar barnen så in i norden. Tur att man kan ringa dom. Nej, så har väl våran dag sett ut. Jag får helt enkelt blogga om allt när jag kommer hem på söndag. Få se om thessan ska gästblogga. Nej nu ska jag o älsklingen ta det lugnt, sitta och se ut som två pensionärer med korsordstidningen. Så sov gott alla vänner. Kram

Rösta på mej i veckans blogg

Såg att jag vart som veckans blogg. Gå gärna in och rösta på http://livetivillavillekulla.blogg.se jag är nr 2. Nu har vi typ 7 mil till sundsvall. Men vi har någon timme kvar till att åka. Tänker skriva mera ikväll. Kram

Det regnar idag igen:-(


Lämnat alla barn

haft en trevlig dag ute vid mamma o pappa, Fast vädret vart tråkigt, Men tur ingen regn, Men mulet och massa kvaft. Jag väntade bara att det skulle börja åska.

När vi for hem så självklart börja det regna, Å det ska regna hela dagen imorgon med, Men skönt väder att åka långt i.

Vilhelm fick vara kvar hos mamma o pappa, Sen skjutsa vi hem Sambons son till hans mamma, Sen körde vi till farmor med Alfred. usch va borta från barnen i 3 dagar. Men vi måste ju ta chansen när vi får barnvakt, Då tar jag o Jonas vårat pick och pack o åker uppet imorgon, Vi åker redan vid 6-7 på morgon,

Ja mer kommer ni att få veta under dagen imorgon då jag tänker mobilblogga från tlfn. Och självklart tänker jag bjuda på bilder oxå.

Nu har vi vart och handlat det sista till bilresan, Å käkat mat. Så nu ska vi packa och fixa småsaker.

Så hade bra alla vänner.

Kram

Nu åker vi till mina föräldrar

Ska va där hela dagen, Sen lämnar vi kvar Vilhelm där, Sen kör vi hem Jonas son. Å Affred lämnar ikväll hos farmor.

Jag o Jonas ska äntligen få åka på vår första semester helt själv och utan barn., Ska bli så härligt.


Jag tänkte blogga ikväll, Sen tänker jag ladda på tlfn o blogga från tlfn när vi är borta.


ha det bra alla, Vad ska ni göra en dag som denna tråkiga dagen? Mulet o trist.

Kram

Tänkte bjuda på lite bilder

       

Dessa bilder är från Vilhelms kalas, Är inte tårtan fin? Å Rebecka är rädd för att va med på kort, Men ett fick jag iafl:)



         

Detta plantera jag på våran loftgång. Fint tycker jag, Fast finare nu när blommorna växt till sej och blivit större


     

En dag med lek och massa bus ser barnens rum ut så där:)




Alfred våldgästar mej, Haha, Alfred ska krypa över mej så fastna han på ryggen.,



Ja det va dessa bilder. jag vill gärna inte lägga ut så att annsikterna syns på barnen, Hoppas ni har förståelse för det.


Nej, Nu ska jag kika runt lite,

Hejsvejs

Min födelsedag

Idag fyller jag hela 21 år, det firade jag med familjen och släkten och vänner:)

Vakna vid 8 imorse, Började städa, gav barnen frukost, cyklade och handla det sista till tårtan och så. Tårtan fixade jag, Älsklingen städade, Å en kladdkaka baka jag idag med. Alla gick nästan åt, En bit tårta kvar, Å den åker nog i soporna, Inte tänker jag sitta o vräka i mej den.

hmm vad har jag fått idag då.

Älsklingen 500 i presentkort i valbo
Svärmor , Kent, Erik,Camilla,Isak,Victor och pontus fick jag 600 i presentkort i valbo
Mamma o Pappa fick jag en matberedare+ mixer i samma. Och en orkidee
Erik och Thessan 200 i presentkort i valbo
Pelle o Mia, En blomma.
Marie med familj, Ett halsband:/
Rebecka med familj en blomma.
Anna med familj pajformar,

Ja det va väl allt för denna gången, Jag är nöjd med nästan allt jag fått, En del kunde väl ge bättre saker, Men jag får inte klaga, Fyller bara 1 gång om året.

Jag får tacka er alla som uppvakta mej idag. TACK:

Jag har även fått en del grattulationer på SMS, MSN, facebook, Libero, Får tacka er alla oxå.:)

Barnen somna för 20 ikväll, Skönt, Jag och Älsklingen beställde en varsin pizza, Ja vet, Vi är onyttiga idag, Men vi hade inte ätit något på hela dagen. Så nu är vi mätta och belåtna.

Det va den dagen det,

Fortfarande ingen mens och har ont i huvudet.

Tidigt på Fredagmorgon åker jag å Älsklingen på en liten semester, Vi ska till jämtland, Vi lämnar barnen hod mormor och morfar, farmor och Kent. Och Martin åker hem till mamma sin på Torsdag.Utan barn i 2 dagar det borde vi klara, iafl jag, Men jonas vet jag inte hur han kommer att klara att va borta så länge från Alfred.Så på söndag kommer alla 3 barnen tillbaka igen.

Sen på måndagen kommer det att faras vidare till Furuvik, Förmodligen,

Det blir inget bloggande förns på Söndag eller måndag.

Nu tänker jag besöka kudden snart.

Hejsvejs

shoppat kläder till Vilhelm

Dessa vart det


Joggingbyxa Svart

T-shirt Röd

Dessa vart det, Men tyvärr är dom där kläderna dyra, Och jag ska köpa en munkjacka till Vilhelm, Sen byxa o bodies till Alfred.

Får bättra mej med bloggandet

Jag får helt enkelt bli bättre på att blogga. har inte haft tid eller lust nu på några dagar.

I veckan har det inte hänt så mkt, träffat kompisar, Vart på stan, Är ute och cyklar med barnen, Så ser min vardag ut.


I lördags var vi på barkalas, Min systers son fyllde 3 år, Det va trevligt, Inte ofta man träffa släkten, iafl en del av dom. Sen tog vi det bara lungt på Lördagen, Barnen och jag o jonas va trött efter den dage,

Igår va vi och åkte tåg med Alfred och Vilhelm i Jädraås, Sen följde barnen farmor och kent med, Sen en av kusinerna till Ville och Alfred. Vi åkte väl runt 10 igår morse, Jag trodde att de va helt kört när vi hade kommit halva vägen, Jag ser bara hur ville blir blek i annsiktet, Ser spyfärdig ut, Jag försökte ge han lite festis, Så han får i sej lite socker, Sen letar jag fram en påse han kunde spy i, Men han somna av en stund, Å det vart inte kräk som tur va, Han blir så där när han inte äter frukost eller någon annan mat. Han äter så dåligt, Men det är väl perioder. Och allt vart så mkt bättre när han kom ut i friska luften, Och sen när han fick lite mat i sej, Å vi hade det jätte trevlig där i Jädraås. Å barnen Älskade verkligen att åka tåget.  Å Vilhelm prata om detta tåg hela vägen hem sen. Ja så såg våran dag ut igår.

Idag vakna jag vid 8, Och regnet öste ner, Å de kommer skurar ibland. Så tråkigt. Idag ska vi baka och hålla på städa. Det finns ett födelsedagsbarn som fyller hela 21 år imorgon:) Hehe. Alltså ja skäms, Det är nästan bara från älsklingens släkt som kommer när någon fyller, Mamma o pappa kommer alltid när någon fyller. Idag kom Martin oxå. När han vaknar då ska vi ner på stan,Ska köpa Mumin tröja och byxor till Vilhelm, Jonas får köpa till Alfred sen, Det är ju ursött när dom har lika kläder. Eller iafl ungefär. det år så svårt att få lika kläder till barnen, Alfred drar ju inte 86 ännu, Men i mumin kläderna finns det även på barnavdelningen.

Och på Onsdag ska min älskade Vilhelm klippa sej för första gången, Å jag fick som jag vela. Fick den frisören som jag vela, Han är suverän att klippa barn, Det är dyrt men det är värt det.

Jag bloggar för sista gången på Torsdag förmodligen, Då lämnar vi bort barnen , ^Å tidigt på Fredag morgon åker bara jag o Älsklingen på en liten semester, Vi har hyrt stuga o så.. Ska bli så skönt.

Mensen en vecka försen, Få se när den tänker dyka upp:)

Nej, Nu ska ja fixa lite här.

Kram hej

Är med i veckans blogg

Gå in på http://livetivillavillekulla.blogg.se och röst på mej, Jag är nr 4.


Röst på... Snälla


Tillbaka

Nu är jag tillbaka med skrivandet igen, har tagit ett break härifrån,

Det har inte hänt så mkt ,

I fredags åkte vi till OWES och kolla lite, Sen till gruppen, Hitta inget, Vi köpte nog lite godis och sen va det något mer, Sen hämta vi Jonas son, det va den fredagen det.

Lördagen började med sovmorgon, Sköönt. Sen fixa vi och dona hemma. Sen mitt på dagen åkte vi till en loppis här vi bor, Fynda en helt ny fotsack fodrad, Till emmaljungan som Alfred ska ha på dagis sen.50 kr , Inte illa. Sen fynda vi lite mera, Men fanns inte så mkt, Blir säkert mer för varje år, Första året, Vi träffa barnens farmor och Jonas släkt. Sen for vi vidare och handla.

Söndag åkte vi till Jonas mamma o hennes sambo, va där en stund, Barnen käka lunch,Och självklart åkte vi dit för att kolla på hundvalpen dom skaffat. Så sööt. Sen for vi vidare till min mor och far, Fikade och käkade, Snacka massa, Sen va klockan mkt, Då va det bara att köra hem Jonas son, Och Vilhelm vart kvar hos mormor och morfar. Han vill ju så gärna va där. Sen på vägen hem, Svängde jag och Jonas o Alfred in på IKEA, Köpte en tillbringare som man kan ha i frysen, ja något sånt, Sen batteri och något mer va det. Sen va klockan 18, Vart sen middag för Alfred. Men så kan det bli ibland.

Och äntligen Måndag. Idag har jag med fått sovmorgon, Eller hela helgen fick jag sovmorgon och det tackar jag för, Sen gick jonas och la sej en stund, Han behövde det. Vi käka lunch, Jonas skulle åka till jobbet å jag gick ut o träffa sara, Kika lite på kläder och så, Ska köpa mumin kläder till barnen när barnbidraget kommer och Underhållet.

Sen va vi bara hemma jag och Alfred. Till middag blev det köttfärsås o spagetti till Alfred, Jag gjorde Lasagne, Så nu har jonas mat när han kommer hem, Å nu sover alfred gott.

Imorn jobbar jonas oxå kväll, Då ska jag träffa thessan, Sen vet jag inte, Vilhelm blir kvar hos mormor och morfar tills på Onsdag, Då jobbar bara Jonas halvdag, Sen går han på ledighet och sen börjar semestern på Måndag, Och då kommer Jonas son igen, Å sen på tisdagen den 21 fyller äntligen jag år, Hela 21 år. haha

Nej, Nu ska ja ta det lungt, Kika lite på datorn, Hejsvejs

??-?? ??-??

Tankarna snurrar i huvudet, Jag säger upp mej som mamma.


Det bara regnar

Skit tråkigt väder rent ut sagt,

Idag vakna jag vid halv 8, Alfred och Jonas va vaken , Men Vilhelm somnar till nästan 8. Vi håller på att tvättar, Och jag har diskat .

Idag blir det väl inte så mkt man kan göra, Få se om vi tar en tripp till syrran eller hur vi gör, Bror på hur tiden räcker till. VId halv 5-5 ska vi hämta Martin idag. Ska vi ha honom hela helgen.

Jag gick över till grannen igår, Vi spela lite spel med hennes sambo och en till kompis, Va där nägra timmar efter barnen somna. det va iafl en trevlig kväll.

Kom hem lite sent igår, Så jag stupa nästan i sängen, Haha, Nej satt mej vid datorn med jonas ett tag, Sen kallade sängen.

Å jag fick sån mensvärk igår, har ont idag med, det hugger i magen, Hoppas att jag får den snart. Så slipper jag värken.

Nej, Nu måste jag byta bajjablöjja på Vilhelm.

hejsvejs

Regn,Regn,Regn

Och åter regn.

Nu har vi ätit lunch, de fick bli potatisbullar, Lätt och gott.

Jag har en tjatande Vilhelm här hemma, Han har inget att göra stackarn, Vi har lekt,Läst böcker, Pratat och hållt på.Men vad ska man göra nu då?Gå ut och leka i vattnet med vilhelm när jonas slutar

Alfred sover, Men vakna till, Få se om han somnar om eller om det räcker för honom, han brukar minst sova 2 timmar när jag eller Jonas är själv hemma med Alfred. Han blir nog mycket störd av Vilhelm, Men så är det,

Vi får nog ta en städ dag när Jonas kommer hem från jobbet. Vi msåte handla oxå, Sen får vi se om jag går över till grannen och snackar lite. Blir isfl när barnen somnat tror ja, Skönt att va ifrån barn och sambo ibland,

Syrran hörde äntligen av sej igår kvälls, Fast sent, Tänkte ju åka och hälsa på där idag, Men förmodligen blir det imorgon, Då är iafl jonas hemma. Fundera på att fråga syrran om hon vill följa med mej ut att äta och bara dricka gott någon dag, Och bara prata massa strunt, Det va längesen bara jag och syrran umgicks.

Jag har absolut inget mer att skriva om, Få se om jag skriver ett inlägg innan sängen kallar ikväll.

hejsvejs


Massa regn och blåst

Ja så är vädret hos oss idag, Skit tråkigt. Jag och barnen som tänkte åka till min mormor och släkten som är hemma från malmö. Men det få bli en innedag istället.

Men vad ska man göra då? Har ni nå tips? Vi får läsa böcker och så hela dagen,Rita och hålla på.

Vilhelm kommer bara bli rastlös och så, Så allt kommer att sluta med tajfs och bråk,


Imorgon är äntligen Jonas ledig till på måndag, Sen jobbar han bara till Onsdag, Sen har han semester. HUr skönt som helst. Då blir han hemma 4 veckor,

Senefter sambon haft semester så är det dags för lillbebisen att bli stor och börja på dagis, Åå det känns i mammahjärtat. Vilhelm va iafl 16 månader, Men Alfred kommer att vara 1 år och 1 dag när han börjar. Får panik ju, Förmodligen ska jonas skola in Alfred dom 2 första dagarna, Sen blir det jag, Men synd att dom bara får gå till 8-11 om dagarna, ingen lunch.

Nej,Jag måste hitta på något, Kan inte sitta inne hela dagen, Har inga regnkläder till Alfred, Så vi kan inte gå ut så Ville får hoppa i vattenpölar, Gå ner på stan vill jag inte göra utan pengar. Så allt är bara så negativt idag.

Få se om vi åker och hälsar på syrran imorgon en stund, Bror på hur mkt vi har att göra hemma.

Nej, Nu ska jag dra mej från datorn en stund, Skriver mera sen

Vela inte alls gå upp idag!

Imorse va jag trött. Vilhelm vakna flera ggr inatt, Han grät och skrek efter mamma. Men sen när jag kom in så sov han igen, Han måste ha drömt massor inatt.

Och Alfred vakna oxå flera ggr inatt, Han hostar och håller på.

Så imorse vela inte jag kliva upp från sängen imorse. Men jag låg och drog mej till 08,30, Vilhelm satt sej och kolla på Tv. Alfred låg i spjälsängen och vi prata med varann.

Så idag orkar jag inte göra något än att bara vara hemma. Vilhelm är trött och grinig, Alfred är trött och grinig. Tur att Jonas jobbar till 16 idag bara. Skönt.

Det jag har orkat idag är att lagat lunch och vattnat lite blommor, Sen plockat smultron till Vilhelm på balkongen. Jag tänkte ju ta en tripp till Min mormor idag, Men jag kände att jag skulle va så osocial, Så få se om det blir en sväng dit imorgon istället. Då kan man kanske kliva upp i skaplig tid och hinna med en någorlunda tidig buss så man kan va där några timmar.

Jag är sugen på jordgubbar idag igen, Jag har nästan ätit jordgubbar varje dag. Men det är ju så gott. Man kan ju aldrig trötta på jordgubbar. Måste kanske iafl ta en promenad när Jonas kommer , Så kan han va hemma med barnen en sväng, Tänk vad skönt om man fick gå ut utan barnen någon gång.

Néj, Nu ska ja försöka få Alfred att sova igen, Han sov en kort middag, Han måste verkligen ha mera sömn, Han sover alltid 3 ggr om dagen,

Nej, Skriver ett inlägg senare igen,

Kram

Vilka myggbett

Vi hämta ju Vilhelm idag, Och det första ja fick se va ett stort ,svullet myggbett på ögonbrynet, Å ögonlocket har blivit svullet, Sen när vi kom hem så fick jag syn på ett till myggbett, Å de va ju ännu värre, Riktigt äckligt och svullet, Det är det största jag har sett.

Så jag ringde rådgivningen, Fick prata med den segaste människan på jorden tror ja, Fick upprepa felet 100 gånger kändes det som. Och hon fråga samma sak flera ggr, Hon är lika seg som den där personen som sitter i kassan på ica maxi , Haha. Och sen så ringde en sköterska upp från HC, Vi fick rådet att gå till apoteket och köpa tavegyl, Så när jag kom dit så va det ju från 6 år, Ger inte ut till yngre, Om inte sköterskan hade sagt att han kunde ta en halv tablett, Så då sket det sej, Men ja köpte iafl en salva som smärtstillar myggbetten, Vilhelm besväras hemskt av dom. Få se om det blir en tur till HC imorgon , För inte tror jag att svullnaden har gott ner tills imorgon.,

Jag träffa en kompis snabbt på lindex, Sen gick vi hem och börja städa och så, Sen ringde barnens farmor och berättat att Alfred skulle komma snart. Å vad jag har längtat efter Alfred, Fast hon hade honom från luncs bara,

Nu är barnen nattade och jag har fått min middag och mina jordgubbar. :)

Nu väntar jag på att Älsklingen ska komma hem.

Undra vad man ska hitta på imorgon då, Är väl lika tråkigt väder då med.

Jag som skulle skriva ett personligt brev idag, Men de går inte nå bra för mej, Får fixa det när jag ska till AMS den 16.

Fundera på att göra en tävling med veckans blogg. Ni som är intresserade kan ju skicka iväg en komentar,

Nu blir det natti snart, hejsvejs


Trist dag

Grått och kallt och regnit är det idag.

Vi har vart och hämtat ville från mormor och morfar idag, Åkte tidigt hemifrån, Vi kom väl hem till 11,30 igen, Jonas släppte bara av oss, Sen skulle han köra vidare med alfred till farmor, Alfred ska vara där tills ikväll, Och sen for jonas till jobbet för att jobba till 21,45.

Jag och Vilhelm ska gå snart till BVC, På 3 årskontrollen, Är lite nervös, Men jag vet redan att Vilhelm kan det där med talet, Och sen blir det en vikt och längd. Hoppas bara att det kan va uppehåll när vi går dit och hem. Det ser mörkt ut på himmlen. Men men det finns paraply och regnkläder till Vilhelm.

Äntligen är jag inskriven på AMS, Och ska dit nästa Torsdag, Men jag ska söka ett jobb som jag vill. Ska sitta och skriva personligt brev ikväll när barnen sover, Å när det bara är jag vaken. Så får man sitta helt ifred, Men Älsklingen ringer väl och stör. Haha.

Vi har lånat filmer o thess och min bror. Har kollat på 3 av dom. 2 av dom som jag sett är bra, Får fortsätta ikväll kanske eller imorgon att kolla.

Jag vakna halv 3 inatt av att Alfred skrev hysteriskt, Så jag tog honom till sängen och la honom på mitt bröst. Vart genast lugnare. Men sen så vakna han vid 5 igen, Då stog han upp i sängen och drog pappa i örat och massa. Haha, Så vi la tillbaka honom i sin säng, Sen gick han lite välling och somna om till strax före 9.

Igår färga jag håret, Vart bra, Men tyvärr räckte inte färgen, Fick panik, Men det syns inte att inte färgen räckte. Haha, har aldrig vart med om att färgen inte har räckt.

Nej, Bråttom, Måste göra oss klara.

Skriver nog mer senare. Hejsvejs

Måndag.

Vilhelm är hos mormor och morfar, Jag sitter här hemma med sambon och Alfred.

Idag ska vi inte göra så mkt, Det är en tjej som kommer och kollar på en vagn, Sen ska vi till AMS, Sen hoppas jag att vi kan åka till blomsterlandet. Vill plantera ute.

Annars blir det lungt,

Igår kom mormor och morfar, Sen åkte vi vidare till barnens farmor och kalasa lite. Träffa släkter och sniffa bebis gjorde jag, Han va 4 veckor, Åååå.


det blir en kort uppdatering idag.

Men kommer kanske senare idag och skriver,

Nu har jag kontakt med polisen oxå. Ska ta reda på en del saker.

hejsvejs

Söndag

Och fint väder är det. Helt underbart. Idag vakna vi alla kl 5, va inte så värst pigg.

Alfred är gnällig idag, Och lika Vilhelm, Tror att Alfred börjar få fler tänder.

Idag ska vi till Barnens farmor som fyller år, vi ska dit mitt på dagen, Men mamma o pappa sa att dom skulle åka hemifrån mitt på dagen, Så då är vi iafl inte där förns när Jonas slutar, kan jag lika bra åka med honom istället, Eller ta en promenad dit så vi kan va där ett tag.

Ja det måste plockas undan här, Men jag har bara inte tagit mej i kragen och gjort något än, Oooorkar bara inte. Fast det måstes, Tur att Jonas diska igår iafl, så de slipper man.

Hur jobbigt är 3 årstrotset? Det är verkligen det där tjatet, Mamma jag vill ha något, Jag vill ha det, Vill inte ha det, Du är dum mamma, Lyssnar noll, Gör allt vad han tror att han får göra fast tillsägelse.  Ja kan rabbla upp en hel sida på bloggen, Men hur länge ska det hålla på? tills nästa trots kommer? haha, Nej bara att bita ihop, Men det finns dom dagarna barnen är hur snäll som helst och lyssnar.

Tur att Jonas är ledig imorgon, Men sen kommer det en arbetsvecka igen. Men snart har han semester, Men då blir det full rulle, Då kommer vi ha 3 pojkar här, Min 3åriga son som jag har på heltid, Sen min och Jonas gemensamma pojke som är lite över 10 månader, Och sen Jonas son som vi har varannan helg och lov. Å han fyller 3 år. Så fullt hus blir det i sommar, Vi ska ha honom 3 veckor av 4 veckor. Så Jonas får bara 1 veckas semester, Haha, Nej då, Jonas son ska hem och sova 2 dagar varje vecka, sen har vi honom resten,

Snart fyller jag år, Nu kan jag börja räkna ner, Haha, Jag fyller hela 21 år, Den 21 juli, Undra vad jag ska göra då? Får nog fråga jonas om vi har 3 barn, Annars tänker jag nog gå ut med några tjejer och bara prata o äta någon god mat,

Imorgon ska jag till AMS och skriva in mej, jag måste, jag måste ha ett jobb, jag måste ha pengar, Ja tänk alla måsten.

Nej, Ska kanske fixa någon lunch till barnen, Hejsvejs


Allt möjligt:)

Igår åkte vi till Thessan och Erik, Men dom vart lite sen hem, Dom skulle hämta förlovningsringarna, Men fick dom aldrig, Sen skulle dom in på Maxi och sånt, Vi satt och vänta i 1½ timme på dom. Haha. Hoppas verkligen att ni får ringarna , Annars kräv pengarna tillbaka och köpa ringarna någon annanstans.

Ja sen åkte vi och bada och tog med oss fika, Kallt va det i vatten, Det va inte 30 grader som goa thessan sa. Haha. Jag tippar på 20-21, va där en stund bara prata och så.

Sen åkte vi hem tillbaka till Erik och thess och bara va. Prata, Umgicks, Min bror Pelle kom oxå, Men självklart får man aldrig träffa hans tjej, Hon följer aldrig med på något. Sen börja bilfärden hemåt vid 19, Vi va hemma vid kvart i 20. Vilhelm somna i bilen, Å somna dirket efter han fick hostmedicin och vatten, Men vakna igen vid 23, Då kunde han inte sova. Ja satt hos honom en stund, han skulle bara sova hos mej. Men de funkar inte alltid, Då väcker han Alfred med, Så Vilhelm somna om igen där inne, Men jag hann inte mer än att lägga mej så kommer han in, Å jonas Sur och irriterad som vanligt, Så han lägger sej på soffan, Men då får fick han göra det då.

Och innan vi fick och la oss, Så hörde jag en smäll på köksfönstret, jag hörde att det stog folk utanför och en bil, Så kika jag igenom sovrumsfönstret, Såg inga där, Sen kolla jag på bakgården, Ingen där, Sen till sist i köksfönstret, Där står det 5 utländska småkillar, Jag går ut på loftet och självklart säger jag åt dom, Dom står och hånflinar och säger att det inte är dom, Men det fanns inga folk ute, Men sen försvann dom när jag gick in och fick ut min ilska på dom. Haha. Men sista gången dom kastar något på vårat fönster. Här om dagen kasta dom på grannens dörr på ljusa dagen, Helt sjukt att man absolut inte kan ha något ifred, Inte ens fönster och dörrar. Va det fel av mej att gå ut och skälla på dom?''

Sen gick vi och la oss. Då va klockan närmare 00.


Natten har vart hemsk, Vilhelm har hostat och nästan hållt på att kräkts, Alfred har vaknat några ggr. Båda 2 är förkylda, Vilhelm måste ha hostmedicin minst 2 ggr om dagen, Typist att dom ska bli förkylda nu när sommarlovet börjar på måndag för Vilhelm. Vi får kurera oss i helgen, Ta det lungt bara.

Usch det behövs verkligen diska här, Men jag har ingen ork. Min huvudvärk börja komma igårkvälls samband med åskan, Man såg några blixtrar långt ifrån oss och hörde muller, Mer vart det inte, Min huvudvärk hade säkert gott över om det vart mer åska.

Så idag blir det diska, Och plocka lite. Få se vilken dag min moster och kusiner kommer.Jonas jobbar.


Jag vill ha en tjejkväll, Bara sitta och snacka. Ta någon cider eller något, Men Jonas kan ju aldrig va hemma själv., Då måste han ha något att göra med. Jag vill ju inte ha Jonas med mej jämt:) Haha. Skämt. Men vore skönt att få gå själv.

Å jag är så less, Köpte en cykelsits så jag kan cykla med Vilhelm, Å självklart passa den inte. Hur smal ska pakethållarna vara för att cykelsitsar ska passa. Aldrig att jag cyklar med sån där smal och gammal, Aldrig.


Nej, Nu måste jag fixa här hemma, Sen kolla vidare på datorn, Ska slå en pling till thessan med., Hon svara inte på smsen igår:(

Hejsvejs

Första inlägget i nya bloggen

Världens bästa tjej har hjälpt mej! Jag har bytt blogg av olika anledningar, Och sen att jag ska kunna skriva om vad jag vill och om mitt liv med barnen och sambon.

Ja det är första gången jag skriver ju, Är den inte fin? Jag älskar den,

Ja idag har vi inte gjort så mkt, Lämna sonen på dagis till 8, Sen hem och ta det lungt, Lägga minstingen, Sen bara traska iväg och hämta honom igen till 11. vad hinner man på 2 timmar? Tar ju minst 20 minuter att gå till dagis och 20 minuter att gå hem, Det är ju bara 40 minuter borta. Och hur ska de gå när båda barnen kommer att gå på dagis till hösten, Kommer ju aldrig hinna söka jobb hos AMS eller något, Tur att man har släkt och vänner som ställer upp som barnvakt, !5 timmars va bra när det va 9-14 3 dagar i veckan.

Älsklingen sluta kl 13 idag, Skönt, Vi åkte till valbo, Köpte en present till Thessan, Sen en present till min kusin som fick en liten flicka. Och sen till therese som fick en flicka för 2 månader sen, Sen en present till Älsklingens mamma som fyller på söndag. Vart mkt presenter., Å hur gulligt är det inte att gå å sniffa på babyklädera? Å tjejkläder? Finns ju hur mkt fint som helst, Sen ringde Älsklingens mamma, Vi åkte dit, Fika lite, barnen fick leka och massa. Sen in en snabbis på ica och handla. Sen va det bara hem och ställa sej vid spisen och göra mat.Och då va klockan redan halv 7 när vi va klar med att äta och så. Så det va bara att fixa barnen nattklara och läsa en bok, Sen somna dom gott efter ett litet tag i denna värme. Man avlider ju snart. Å inte vart det bättre av att det åska och regna igår. Det kunde ha vart mer sånt väder igår.

Imorgon ska vi äntligen åka och fira dej thessan, Hoppas vi kan ta ett dopp och bara njuta av solen. Vilhelm ska först gå på dagis till kl 11, Jag som tänkte cykla med honom. Men så passa inte cykelsitsen som vi köpte igår, En hamax. Å ett bra märke, Men tydligen så va min pakethållare för bred, Vad jag vart less och besviken, Ska man behöva köpa en ny cykel?

Jag å älsklingen spela lite, Jag VANN, Haha, Usch det är så varmt, Å snart kan man plocka smultron på balkongen:) Men dom får väl inte jag ha ifred, Vilhelm kommer va där och snylta av mej. Haha

Nej, Undra om man ska kika lite på nätet, Sen sätta sej på balkongen.

Tackar dej igen vännen♥

Hejsvejs, Kram

test

test test

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0