Hemma efter kvällens jobb

Jobbat kväll 2 dagar, Med helt underbara barn och personal, Bara att vara där när dom leker, Äter, Gör läxor, Ska bada, och sova. bara att få vara med på sånt gör det bara roligare.


Jag skulle lätt kunna jobba på denna förskola. Trött blir jag, Men jag är inte van att jobba med 1-13 åringar.


Imorgon upp tidigt för att lämna barnen vid 06,45, Sedan börjar jag 7,15 till 16, Och på fredag vet jag inte om det blir något jobb, Blir jag ledig då tror jag nog att jag och barnen tar en tur till Valbo eller umgås med någon frivillig.


Helgen blir det lugnt, Jag ska på klädbytardag på Lördag. Sedan bara umgås med barnen . Känner att jag måste ha liten tid med dom med.


Så jag kommer inte skriva så mycket mera förns nästa vecka, På måndag och den 7 oktober ska jag jobba. Mer vet jag inte.


Nu blir det sängläge och tv. Sedan sova.


Natti


Söndag

Idag har det inte hänt så mycket. Har vart en lugn söndag. gick upp runt 8 tiden imorse.


Vi städade bort alla saker på ballkongen inför vintern, Så nu är det fint där, Och bar ner en hel del saker i förrådet.


Sen vid efter 10 snåret åkte vi mot Hedesunda för att hämta hem mitt hjärtetroll som vela vara med mormor och morfar hela helgen.  Vart bjuden på lunch och fika, Vid 14 tiden åkte vi hemåt igen.


Barnen pärla pärlplattor och bara tog det lugn, Vilhelm va ganska trött, Och även Alfred. Så det passade perfekt.


Jag och Vilhelm åkte och kikade på klädbytardagen , Hittade en POP jacka till Alfred för 50 kr, Och ett par POP överdragsbyxor för 25 kr, Som hittat ju, Sedan hittade vi lite till, Vilhelm valde en leksak,.


Men kommer titta mera nästa Lördag då det är en bättre klädbytardag då,.

Sedan for vi hem för att äta middag, Och nu sover barnen, Jag sitter här och budar lite på POP kläder till Alfred, Försöker även kika efter åt Vilhelm med, Men inte lätt-


Imorgon ska Vilhelm till doktorn, Hoppas det går bra, Och vi inte behöver bli skickade till barn i Gävle. JAg är trött på dessa remisser nu, Andra remissen vi har fått till Alfred, Och vi ska dit den 15 oktober med honom, Å det hoppas jag oxå kommer gå bra.


Men men vi får se vad doktorn säger imorgon om min lilla älskling.


Nu ska jag ta se om vi har något gott att äta.


Hejsvejs

utmanad av Fia..

1) Har varit otrogen en gång, Å kommer aldrig mer vara heller.

2)
Har väldigt lätt för att öppna mig för nya personer.

3) Jag är extremt kräsen när det gäller mat, Äter bara ett fåtal saker.

4) Jag har druckit alkohol i skolan.

5) Öppnar mej lätt för nya personer och är snabb på att berätta för mycket av mitt liv.

6) Har svårt för att säga förlåt

7) Kan säga elaka saker och är även bra på att säga vad jag tycker. När jag istället ska hålla tyst,

8) Livrädd för tandläkaren/Fobi för doktorer och allt med sånt att göra.

9) har tjuvat saker

10) Tänker alldeles för mycket




Ja nu är jag med klar, En del saker fanns det gemensamma som en del andra. Men det va inte så lätt, jag skriver ju inte ut de sakerna jag gärna skulle vela, jag vet en del som läser min blogg. Så är det något så får ni fråga här på bloggen.


Jag utmanar, Thessan(http://stronglove.blogg.se/ ,  Brorsan (http://erkaparka.blogg.se/, Elin(http://elin88.bloggplatsen.se/, Emma,http://emmawahlstrom.blogg.se/




Shopping

Nu far vi till valbo om en liten stund, Vädret är urdåligt.



Jag har blivit utmanad av Fia, Men får göra det ikväll.


Hejsvejs.

Jobbdag

Idag va det dags att lämna barnen på förskolan efter 2 dagar ledighet, Jag han knappt halvvägs till förskolan så ringde dom ut mej för att få jobba. ,


Å jag va klädd i mjukisbyxor och en skön munktröja, Så jag va inte klädd för att åka och jobba, Men det fick bli dessa kläder iafl, För jag skulle inte hinna hem och byta om, Va ganska skönt att jobba i mjukiskläder.


Vart en kortdag bara, Jobba 9-13, Så barnen fick börja med en kortdag, Imorgon börjar jag 8,45 till 17, Så jag lämnar och gubben får hämta så fort han kan komma från jobbet/sluta för dagen.


Och självklart vart det inget föräldramöte imorgon heller, Va bara 6 föräldrar som hade anmält sej och det ska va 24 föräldrar, Hur kan dom va så ointresserad av att inte gå på föräldramöte. Inte måste ju båda föräldrarna gå. Så det va synd.


Jajja, Idag står det tvättstugan på chemat kl 15, Så jag ska väl knata ner dit med båda barnen och en smockfull tvättkorg. Så nu längtar jag verkligen till att vi köper en tvättmaskin nästa månad. Och sedan blir det nog handla lite när Jonas slutar jobbet.


Jajja, nu ska jag leta efter mer lortkläder, Hejsvejs

Gymnastik

Inte hänt så mycket idag, Jag och barnen har vart hemma och bara tagit det lungt, Kika på film och bara vart inne i detta ruskväder.


Vid 13,30 kom svärmor och Kenth förbi för att ta hand om barnen medanst jag va på bad gymnastik, Så skönt, Men tyvärr gör det ont att göra alla dessa övningar i bassängen, Men hoppas att det ger någon effekt. Och bara att få den där lilla ensam tiden är så skönt,


Jonas fick åka till HC och ta halsprov med Alfred idag, Men det va inget, tydligen bara ett virus, Så är dom piggare imorgon får dom nog gå på förskolan, Och även dom här 2 dagarna har det vart skönt att dom inte har ringt något om nå jobb. Jag har även fått vilat upp mej från min förkyling, Så hoppas den vill bli bättre.


i helgen är det något på stan, Å även klädbytardag, Så det ska jag gå på, Blir nog även en sväng till valbo för så ville får klippa av sitt långa hår.

Och den 2 Oktober är det oxå klädbytardag, Dom är ju guld värda dom dagarna, ibland kan man fynda en hel del.


Jahopp, Nu ikväll vart det en cykeltur till affären, Va sjukt sugen på vaniljbullar, Så det vart det och även kinderägg:) Hehe,


Snart förflytta mej till sängen och kika där på tv.


Natti


Ny vecka

Somnade sent igår och upp tidigt idag. Det kändes, Men skönt på ett sett att dom inte ringde ut mej på något jobb idag.


Och jag som inte känner mej riktig hundra än heller, Är förkyld och har även börjat fått hosta. Och Alfred fick 39 graders feber igår, Men idag inget.


Så vi gick ut på stan en sväng och kikade efter vinterkläder till Alfred.svårt det där. Blir nog iafl goretex dojjor eller kavat i vinter med, Vilhelm kan ha sina dojjor och overall.


Och vad har vi gjort mera, Inte så mycket alls, Alfred har sovit middag, Och har nyss vaknat, Vilhelm passa på att kolla på film och äta en liten glass.  Skönt med liten egentid.


Åå, jag läser och hör att folk ska åka till ullared, Å vem vill inte dit igen, Jo jag, jag ångrade att jag inte köpte vinteroverall där. Men jag tror nog inte att dom skulle hålla vätan och värmen,


Ikväll ska jag på föräldramöte med Vilhelms fröknar, dom underbara. Dom är helt klart bäst ., Även dom på Alfred avdelning är helt klart bäst. Och på Torsdag ska jag på föräldramöte på alfreds avdelning.



Svärmor ringde imorse och sa att hon ska ta barnen imorgon så jag kan gå på min sjukgymnastik/vattengympa. Jag har alltid jobbat när det har varit, Så imorgon kan jag inte jobba längre än till 13 isfl,


Jajja,. Nu väntar jag på att gubben ska komma hem, Så vi kan handla innan jag ska på föräldramötet.


hejsvejs


Min tur nu

Ja, jag har jobbat hela veckan, Och det känns, Så man hinner inte med så mycket än att hämta barnen och sedan fixa något käk, Då är det nästan sova för barnen.


Men vilka fina pengar det bli i oktober istället. har nästan jobbat ihop en hel månadslön.



Och självklart har det blivit min tur att blivit förkyld, Har jobbat fast jag har haft sån huvudvärk och dålig, Och migrän, Och igår va det ingen rolig dag med att jobba och va så täppt och huvudvärk, Men en snäll kollega skickade hem mej 1 timme före innan jag skulle sluta igentligen.


Så min helg blir att ta det lungt, Så förhoppningsvis kommer jag säkert bli utringd på Måndag med. Det är så brist på vikarier här i Sandviken. Och det är nästan bara jag som finns tillgänglig.


vid 12 ska vi till brandstationen på öppethus, Det uppskattas av barnen, Sedan blir det hem och göra trolldeg till barnen och jag ska hämta ut mina kläder från me and i som jag beställde igen förra veckan. Och självklart har vi tvättstugan 13-17 idag. Så det blir somsagt en lugn Lördag.


Och jag har ingen lust alls att blogga eller skriva långa inlägg, Och jag har ju ingen tid, Så har noll lust.


Hejsvejs








Vem läser min blogg?

Ja vilka är det som läser min blogg? Är det så hemlighetsfullt?

jag märker bara hur statistiken växer och blir mer besökare.


Lämna gärna ett fotavtryck:)

Helgen

Fredags jobbade jag, Och Jonas va hemma och vabba, Självklart vart Vilhelm sjuk i Torsdags med huvudvärk, Ont i kroppen och en hög feber, men på Fredageftermiddag va han frisk, Nu har han bara en hosta som inte vill ge sej,


Och sambons son kom i Fredags,


I lördags firade vi Martin som fyller år den 9, Men tyvärr är det inte vi som har honom då och vi kan inte åka dit och fira honom heller. Vart en tur på stan först, Shoppade och så, Sedan va det bara hem och fixa tårtor och fixa lunch till barnren.Sedan vid 15 tiden började folket strömma in, efter kalaset vart det bara slappa och sen middag, Men så är det ibland, Jag gruvade verkligen att göra mat. Det värsta jag vet just nu, Men utemat kan man ju inte leva på, Eller det funkar nog inte för ekonomin. Sedan vart det läggning vid 19 för barnen och barnen somna som en stock. Och jag satt mej framför tvn med en chipspåse och ett glas dricka. vart en någorlunda tidig kväll för oss med.


Söndag, Ja vad händer idag. Alfred hade förmåga att vakna före 5 idag. tog över honom till våran säng och han lyckades somna om till strax vid 6, Men en söndagsmorgon! Kändes inte så speciellt skönt. Jonas sover.  Å alla barnen va vaken före 7 imorse, Va lika dant igår med. Ganska skönt ändå med tidiga mornar och då blir det ju tidiga kvällar. Funderar på att ha en mysdag bara hemma idag, Martin åker hem idag på eftermiddagen, Synd bara att vi åker på att lämna honom oxå, När dom har kommit överens om att hon hämtar när han ska hem, Men men, Tydligen pappans skyldighet att hämta och lämna. Så det blir iafl en lugn dag. Martin ska väl få prova sin nya cykel så nu kan måda martin och vilhelm cykla tillsammans, och Alfred har sin 3 hjuling.


Ja det är inte så mycket nytt som händer här hemma, Ungefär det vanliga . På måndag vet jag inte alls vad jag och barnen ska göra. Dom blir ju hemma om jag är ledig, Som jag vet nu ´har jag inget jobb på Måndag, Men dom kan ju ringa vid halv 8 på morgon som de gjorde sist. På Tisdag ska jag jobba, mellan 12-16 en korttur.


Och jag funderar på att sätta ut lite saker på tradera eller blocket. tradera är jag ganska trött på , vem orkar gå och posta sakerna oxå. Skriva massa vinnarmail och omdömen. Nej usch, Sånt har jag inte tid med. Så det får bli blocket. Har ju en åkpåse, overaller,skor och massa annat smått och gott, Även en musikmobil som jag tänkte försöka bli av med.


Har ju tänkte lite på ytterkläder till Alfred med, Det kommer nog bli viking denna vinter med, Men overall då, Ska man ha overaller eller tvådelat? Det är frågan , Men jag funderar även iafl på en del overaller, Som didrikson, 8848, POP, Me too, Everest, mm, Lindex och kapp ahl bojkottar jag. Kommer alltid att göra med vinterkläder.


Och en tvättmaskin ska vi köpa, Alltid fela haft, Men inte funnits pengar när inte jag har jobbat. Och en diskmaskin och en ny tv, och en ny mobil, Kläder, Ja nu drömmer jag mej bort så långt det går


Nu ska jag se efter om jonas har lust att vakna. Barnen börjar bli otåliga och så..


hejsvejs


En del jobb

Japp, Som rubriken lyder så har jag jobbat en del, Eller lite iafl,Och mer kommer jag att jobba, Härligt med lite pengar.


Jobba till 15,15 idag, Jonas fick vabba, Dom ringde att Vilhelm hade ont i huvudet och kändes varm, Så han sov på soffan på förskolan när Jonas hämtade hem honom. Stackarn, Min lilla fisunge. På eftermiddagen/kvällsidan hade han 39,5, Och fortfarande huvudvärk. Somnade till en stund, Sedan myste vi en stund innan läggdags för natten.


Inte hänt så mycket mer, Jonas är på fest. Å här sitter jag.


Imorgon jobbar jag 9,30 till 17,00, Och jonas ska vabba, Sedan byter farmor av honom för att han ska åka och hämta Sonen sin.


Jajja, Jag har inte så mycket att skriva om, Förutom att jag är bra less på saker, Varför ska alltid mamman ha rätt i ett umgänge?Nä blir ett samtal imorgon eller på måndag för att ta reda på fakta.


hejsvejs

RSS 2.0