Vilken dag

Usch vilken dag det har varit idag, För det första så sov vi alla över här hemma, Vi vakna 06,30, Väcka barnen och fixa dom, Sedan lämna på dagis till 07,00, vi va där 06,55, Men tyvärr vart jag 5 minuter sen till jobbet och sambon vart 10 minuter sen, Men bättre de än att inte komma alls,

Både jag och Jonas hade den tidiga dagen idag, egentligen ska barnen börja på dagis kl 06,30 på Torsdagar, Men det blir så att vi aldrig kommer i tid.


Och jag vakna med ont i magen och det har hållt i sej hela dagen, Kan känna av det nu med. Jag tvinga igenom mej denna dagen, Jag jobbar sista dagen på Måndag, Sedan ska jag bara mysa med barnen , och bara njuta av ledigheten.

Imorgon ska Vilhelm va på dagis, Jag ska cykla med Vilhelm till 07,30, Sedan hem och vänta på svärmor som ska skjutsa mej och Alfred in till barnmottagningen i Gävle, Angående hans mage och en del mera saker. Och jag tänkte ta upp en del andra saker med. Men som tur är så är Alfred mycket bättre i magen efter sina mediciner, Och inte är det billigt med medicinen, Måste tyvärr hämta ut nytt imorgon, Men det får Jonas glatt betala denna gången.


Jag tänkte betala räkningar, Men hittade som vanligt bara 3 stycken, Å jag och räkningar går inte ihop så jag lägger dom huller om buller och sedan hittar jag dom inte.


Undra vad man mer ska hitta på imorgon, Jag är sjukt sugen på att klippa mej, Men när ska jag ha tid med det? Aldrig, Och just i helgen har vi alla 3 barnen hemma, Å att lämna 3 barn till sambon, Haha. Visst det går säkert bra, Men hellre hittar jag på saker med familjen än att sitta hos en frissa och få håret avkapat. Och självklart går ju barnen före allt annat.

Och hur ska detta gå, Jag har inte vägt mej sedan jag va på sjukhuset och vägde mej, Men tyvärr så är mina nya M byxor förstora, Det kan ju inte va så att jag måste inhandla S på byxor, Jag har inte alls pengar till att lägga pengar påkläder till mej själv.


Nu fyller ju Jonas och Vilhelm, Så då går det pengar till dom, För presenter och sånt, Och självklart ska Vilhelm få det han önskar sej.


Börjar få fingerkramp, Barnen sover sedan 18,15, Och Jonas är på årsmöte till 22 om inte längre ikväll. Så vad ska jag hitta på? Lägga ut saker på tradera, Eller bara vara? Det är frågan det.


Kram


Måndag=segdag

Japp, Seg dag har det varit, Å jag känner att tröttheten kryper sej på efter några nätter med dålig sömn och så vidare.

Lämna barnen vid halv 8 på förskolan, Så sedan åkte jag vidare till den förskolan jag jobbar på, Jag jobbar där sista dagen den 30 maj, Ska bli tråkigt. Trivs bra med personalen och barnen,Men få se om jag får hoppa in som vikarie, Och det lät låvande, Men sedan kanske det blir en del jobb på Ängsbacken.


Fick en BVC tid för Vilhelm den 7 Juni, Dom ska väga och mäta och kolla synen, Hoppas det verkligen går bra, Jag är alltid orolig när det är BVC eller något annat.


Och snart får barnen sommarlov, Skönt att bara umgås med dom, Förutom dom dagarna jag får jobba, Men då är dom hemma med sin pappa.


Nyss läst en bok för Vilhelm, Sorglig och så, Men den måstes läsas. Och nu sover båda mina trollungar.



Och jag fixar en sen middag till mej och Jonas, Men det blir så ibland, På menyn blir det fisk och potatis och en god sås.

Nej, Kolla till maten kanske, Och sedan se på halv åtta hos mej.

Kram

Lääääängesen nu!

Nu va det evigheter sedan jag skrev här på bloggen, Men jag la bloggen åt sidan.


Det är inte mycket nytt som hänt, Både sorliga och roliga saker


I Fredags va jag till Gävle och träffa Anna och hennes barn, Och jag hade bara Alfred med mej , Vilhelm åkte hem med Mormor och Morfar i Torsdags,

Och han va kvar tills i Lördags, Hämta hem Vilhelm vid 9, Sedan åkte vi vidare till Furuvik och mötte upp Jeanette och hennes familj, Träffa några man kände med,

Och barnen hade roligt tillsammans, Åkte karuseller, Men det han tyvärr inte med många åkturer, Det va minst 30 minuter 1 timmes kö till varje karusell.Och det va tydligen 8700 personer från hela Gästrikland i Furuvik i Lördags. Men huvudsaken att barnen har det roligt.

Sedan sluta vi dagen med kalas hemma hos Jonas syster Anna som fyllde år. Och hem och göra middagen och sedan ramla barnen i säng av trötthet. Både jobbigt att va ute en hel dag med massa folk och solen och värmen.


Idag har vi inte gjort så mycket, Barnen vakna mellan 7 och 8 imorse. Eller Alfred gick in och väckte Vilhelm, Va tyvärr inte så populärt. Jag och barnen käka frulle medanst Jonas fick sova en timma, Och sen barntv för barnen, Sen åkte vi till svärmor och prata och fika lite, Alltid lika trevligt. Och sen for bilen vidare till Valbo, Hitta inget, Kika bara lite med Vilhelm i leksaksaffärer vad han önskar sig när han fyller, Ja fick Vilhelm bestämma vill han ha allt som traktorer och tåg, Jag vart sugen på en fyrjuling som fanns med i dagen reklamblad, Men tyvärr har vi 2 barn till som blir avis. Så barnen får nöja sig med fyrjulingen dom har hos mormor och morfar. Men finns säkert något som Vilhelm blir nöjd med han får när han fyller, Å min älskade gullhjärta blir 4 år. Det känns som idag jag födde honom.

Haft sån huvudvärk hela dagen, Så nu tog jag en tablett, Få se om det blir bättre, Får bli en tidig kväll idag. Så jag orkar jobba med busfröna.

Å min älskade Vilhelm åker på öroninflammation på öroninflammation, Stackarn, Får han det igen så kommer vi få en remiss till barn i Gävle. Så hoppas det håller sej nu och att han inte får flera. Han är precis lik sin mamma och morfar med att va öronbarn. Men jag måste nog ringa ett till samtal till doktorn i veckan om Vilhelm, Jag börjar bli lite orolig. Men detta håller jag för mej själv.


Å just nu känner jag att jag måste ha ett besök till en massör, Min nacke och rygg pallar inte mera.

Nej, Funderar på att göra mej färdig för natten och krypa ner i sängen brevid Jonas och kika lite på tv innan man somnar.

Kram

RSS 2.0