Myskväll med den bästa

Jahopp, Idag ¨åkte vi på någon loppis med Älsk mamma och Kent, Sedan bjöd dom på mat, Efter det  styrde vi kosan mot Valbo en snabbis, Men vart inte mycket tittande där. Både barnen va trötta, Så vi åkte nästan hem direkt igen.


Alfred ligger i sin säng och kikar på mamma mu och snart är det pippi långstrump om Alfred inte redan sover.


Vilhelm sitter i vardagsrummet och ska kika på pippi som börjar nu, Sedan är det sova för honom med.


Ikväll ska jag ut med bästa Anna. Dricka en cider eller två, Sedan bara snacka massa skit, va ett bra tagsen man gjorde det.


Jajja, Duscha och natta barn,



Imorgon ska jag och Anna till Valbo, Shoppa lite, Alltid något man hittar



Ha en trevlig kväll Alla mina bästa:)

Less

Idag är jag less på allt, Varför? Få se om jag orkar längre.......

Sällskap

Är så sjukt sugen på en cider, Tänk att bara sitta och ta en cider eller två och bara snacka massa skit med vänner.


Det är ju inte det första man gör nu förtiden. Just nu sitter man ju bara framför tvn eller datorn,


Men jag fundera på att fråga om någon vill ta en cider eller två med mej och bara snacka skit, Tänk vad man kan sakna det ibland.


Jaja, Imorse vakna jag kvart över 8 ungefär, Käkade frukost, Lekte lite med barnen, Sedan gick jag och Alfred och Vilhelm ut, Först ner på apoteket, Sedan vidare till lekparken, Sedan efter en stund for vi vidare mot affären för att köpa saker till lasagnen,


Jonas hade precis vaknat när vi kom hem runt efter 11, Alfred tog sin tupplur , Jag och Vilhelm börja med maten.


Ja mer än så har det inte hänt idag. Inte mer än det gammla vanlig.

Semestern slut!

Måndags kväll började vi köra kosan neråt, Vi körde genom stockholm och så.


Aboslut ingen hitt att köra/åka på natten, Jag vart lagomt trött vid 03 tiden, Nickade till några ggr, Men fick snällt hålla mej vaken för att hålla Jonas sällskap, Så inte han skulle somna,

Vi fortsatte att åka neråt, Jag hade fortfarande ingen aning vart vi skulle, Men jag hade mina aningar:) Hehe. Sedan efter några timmars bilfärd så va vi vid småland, Å vad ska man göra i smålan?? Haha. Sedan åkte vi några mil till och timmar. Så va vi Halland, Å vad gör man i Halland? Ingen aning. Fortsatte att åka flera mil, Vi va i Halland före 6 på morgonen, Å jag förstog precis vart vi skulle när jag såg skylten "Ullared" Haha. Så vid 6 tiden va vi på Ullareds parkering, Och det va nog 15-17 bilar när vi kom, En del låg och sov en del satt vaken och vänta tills dom öppna, Det första paret gick ut och ställde sig i kön vid före 7, Och vi tänkte att vi gör detsamma, Och de va det smartaste vi gjorde, Efter vi ställde oss så va kön flera Meter, Då menar jag inte små meter, Och vid 8 tiden öpnnade det, Ingen höjjdare att stå och köa övern 1 timme när man är trött och fryser. Absolut inte när man inte hade sovit på över 24 timmar,


Men sedan vart det shopping, va verkligen härligt att få spendera pengar. Köpte en hel del,


Vilhelm:

Abeko regnställ 149 kr(pris här i Sandviken 349-449) Så ett fynd.
mjukisbyxor 39 kr
2 pack strumpor 19 kr.
leksaker som va billigare än här.
Cykellås för 15 kr.



Alfred:
Mjukisbyxor 39 kr.
Blixtenväska för 69
Leksaker.
Bok
boxershorts 29 kr för 2.


Martin:
Mjukisbyxor
Leksaker.


Jag:
Plattång OBH nordika 199, Mitt bästa fynd.
Jeansshorts i baggy, 119 kr. Som hittat.
Knickersbyxor 79 och halva de, 39 kr.Som hittat oxå.
Trosa 29,
Bh 59.


Jonas:
Tröja 49
strumpor 12 pack för 50 kr.
3 par kallingar för 69.


Och det är  mer saker som vi köpte, Men kommer inte ihåg allt. Och allt detta som hittat tycker jag.

Vi va klara redan vid 11 på förmiddagen/lunchen, Vi käkade på burger king. Och kikade lite mer i andra affärer.


Sedan efter det for vi kosan vidare upp mot Jönköping för att cheka in på hottelt, Efter det gick vi ner på stan, Gick vid vättern och kolla på vattnet, Shoppade ännu mera kläder, iafl jag. På gina tricot. På hemvägen spela vi äventyrsgolf(minigolf), Skitrolig va den. Haha.

Sedan va både jag och Jonas helt slut, Vi packade upp på hotellet. Vilade lite och bara va. Senare på kvällen beslöt vi oss för att unna oss en buffe på hothellet, Och gott va det. Sedan vart det en långpromenad igen. Så skönt att bara vara för oss själva.


Vid 22-23 där somna vi för natten, Behövde verkligen sömn, När jag inte hade sovit på över 36 timmar.


Onsdagen for vi vidare upp mot Gränna, Gick där i det lilla centrum, Gick även in där polkagrisarna görs, Fick även se hur dom gör dom, Så vi köpte hem några stycken. Sen for vi vidare upp valdsten och gick runt där, Kikade på slottet, Spelade en till runda minigolf, Verkligen helt underbara banor där.


Efter det åkte vi vidare mot Örebro, Stannde till vid Maribergs köpcentrum, Hehe, Och där vart det ännu mer shopping, Och Jonas shoppade med, Efter det behövde vi få i oss lite mat i magen för att börja köra kosan hemmåt. Vid 20,00 va vi hemma. både trötta och nöjda efter denna lilla minisemestern.


Ja det där va lite om denna semester, Finns mycket mer att skriva, Men orkar verkligen inte,


            



Lite bilder kom det oxå. Är en del av alla bilder. 



Nu blir det att krypa i kojjs, Är trötter.

 

22,30 packar vi in oss i bilen

Och rullar kosan neråt, Och jag har ingen aning vart vi ska, Mer än neråt. Hehe.


Fast jag skulle kunna tippa på Göteborg/Malmö där, I dom trakterna, Om jag har räknat rätt på hur många timmar det tar att åka dit.


Jag saknar redan mina gulltroll, Vilhelm är det sneppet värre med, Och undra varför? Kan det va vara att jag har vart Själv med Vilhelm sedan han föddes? Eller jag vet inte, Men Självklart Saknar jag Alfred med, Och M med.


Jag ska ringa hem till Mor och Far sedan, Efter 20, och kolla om Vilhelm har somnat då, Sedan tänkte jag lägga mej så man orkar bila sedan.


Har inte gjort så mycket alls idag. Bara softat, Lämnat Alfred, Handlat det sista inför resan.


Och Är det något ni Vill, Så nås jag ju på tlfn, Men jag kommer även uppdatera på Facebook och bloggen om mobilen vill.


Hejsvejs

Skiiitväder!!

Vilket skiiitväder vi har, Det kan gärna få va lite svalt och något enstaka moln, Men inte regn,


Idag körde vi kosan mot hedesunda till mor och far. Fikade och så, Sedan krama och pussade hejdå till min älskade hjärtetroll. Kommer verkligen sakna gossen , Får inte träffa förns på Torsdag. Men det hade gått bra iaf.

Gossen har vart ute med Morfar hela dagen, Gjort ett givär(Emil bysse). Haha, sedan vet jag inte. Men vart ute har dom vart och i verkstaden.

Och gossen har vart duktig på att äta mat och somnade i bra tid, För en gång skull. Somnade vid halv 8, Annars brukar han somna vid 22-23.

Tok försent.


Och jag tog en tur i Valbo med Alfred. Hittade inte så värst mycket. 2 toppar och en kofta. Va tok mycket folk, Skitväder och säkert pengar. Va en tusen köer åt allt.


Jonas åkte hem och umgick med M innan han åkte hem till mamma sin, Om 3 veckor kommer han tillbaka.


På hemvägen köpte vi från mc donalds. Sedan busade vi med Alfred, Och tvätta med, Ska snart gå ner och ta upp sista maskinen, Sedan blir det bara mys framför tvn.



Imorgonkväll åker vi neråt. Först lämna Alfred hos Farmor och Kent och lilla Viggo. Kommer togsakna den lilla gossen med. eller jag saknar ju alla 3 gossarna hela tiden ju.


Men det är skönt att få lite avlastning med Vilhelm, både jag och Vilhelm behöver det. Tur att jag har mina älskade föräldrar som ställer upp. Annars vet jag inte vad jag skulle göra, Å tror Vilhelm tycker detsamma om att det är skönt att få va ifrån mamma.


Nu va det tvätten.


Hejsvejs

Skön dag

Idag har det inte hänt alls för mycket saker.


Jag vakna runt 9, Älsk gick och la sig en stund, Fixade lunch och gick sedan ut så barnen fick leka.


Sen har dagen bara tillbringats hemma med lite lördagsgodis till barnen.


Imorgon skjutsar vi Vilhlem till Mormor och Morfar. Kommer toksakna Vilhelm ju. Och vi åker på Måndag till Tisdagnatt. Hoppas det verkligen funkar bra för Vilhelm, iafl nu när vi kommer va så långt bortsa från varann.

Och M åker hem imorgon till sin mamma.


Alfred åker till Farmor på Måndag.


Imorgon ska jag och Alfred till Valbo, Mitt på dagen. Någon som vill följa med och göra sällskap?


Kolla runt lite på nätet. Sedan sova kanske.

.............

Har ingen bra rubrik att komma på,


Igår vart det kalasande. Jag fick lite saker, Presentkort på Gina , Presentkort i hela valbo, En liten Postlåda från Trivsamt som jag ska ha mina räkningar i, massa blommor, Och en del present kommer jag att få nästa vecka.


100722.

Idag har det inte vart många knop här hemma, Jag orkar alltså inte något idag. Gjort lite lunch, Och satt mej även ute med framsidan och bara njöt i regnet jag och Vilhelm, Alfred sov,


Älsk har åkt och hämtat M nu, Sedan skulle han hämta hem våran bil, Sedan blir det handliing av blöjor och massa sånt.


Hoppas att regnet kom idag istället för imorgon,Imorgon blir det furuvik.


På förmiddagen laddade vi batteriet till Vilhelms ena radiostyrda bil, Men tyvärr så kom ju regnet, Å Vilhelm vart så besviken, Jag får gå ut senare om regnet torkar upp och det blir fint väder igen.


Och jag är så sugen på att åka till Valbo och shoppa, Men absolut inte roligt att gå och shoppa själv, Någon som vill med?

Nej, fixa lite här hemma,

Hejsvejs

Gårdagen

Igår åkte vi till valbo för att träffa Vilhelms kusin och farbror, För första gången, Jag tyckte det gick smidigt och bra. Och hoppas att det kommer bli flera ggr.


Sedan vart det storhandling, Och efter det va barnen så trötta så Alfred somna vid 18,20 och Vilhelm strax före 19, Inte likt Vilhelm. Hehe.

Sedan vid 22 tiden gick jag ut med grannen på en promenad, Det va ju så skönt.


070721, Idag fyller jag år, Så idag har jag bakat tårta och har bara misslyckats, Men nu hoppas jag det är på rätt väg. Haha.

Har fått en massa gratulationer och allt. Gästerna kommer vid halv 14, Iafl dom första.


Nu ska jag fixa mej lite och sedan bara vara. jag är så stressad och uppe i varv, Vilhelm är en riktig buse idag, Han vill inte alls va man säger till, Och bara bråkar, Men hoppas det går över.


Hejsvejs

Min tur

Va det idag att gå upp när barnen vakna, Å klockan va redan 6,45 när barnen vaknade, Somnade sent gjorde jag och upp tidigt, Ers jag får skylla mej själv.


Igår beställde jag hem en meandi mössa till Alfred, Jag ångra att jag inte köpte den när jag hade party i våras. Så jag får nog hem den om någon dag.

Men jag längtar redan när jag ska ha mitt andra me and i party, Tror det va den 29 augusti, Så är någon intresserad av att komma, Så säg bara till.


Idag ska jag och barnen till Valbo, Vilhelm ska få träffa sin första kusin och farbror på sin pappas sida. Ska bli trevlans. Kommer säkert va tyst i början, Men sen hoppas jag det kommer att flyta på:) Hehe.


Senare på eftermiddagen kommer det att bli storhandling. Och sedan bara ta det lungt.


imorgon har jag ju fyllt upp med att fira födelsedagsbarnet:) Och på Torsdag  ska vi på urnsättning av Jonas pappa. Sedan kommer M oxå. På fredag ska vi ju till Furuvik, Och sedan är det helg. Och på måndag  till tisdag natt åker jag och Jonas på våran lilla semester, Kommer nog hem den 28 på natten. Så lämna barn ska vi göra oxå på Måndag. Vilhelm ska sova hos mormor och morfar, Det är hans favvisar, Sedan Alfred hos Farmor. Hmm. Och jag vet inte alls vart vi ska åka heller. Bara att vi ska bo på hotell och åka runt 80 mil.


Jajja.


Nu tänkte jag väcka Jonas, Så jag kan duscha och fixa,


Hejsvejs

Somna i fotöljen

Just vad Alfred gjorde nu för en liten stundsen, Herregud, Har aldrig hänt förut, Hehe. Jag trodde att Alfred va inne på barnens rum och lekte, Men det va förtyst för det. Så fick man se honom sitta och sova i fotöljen. Haha. jaja, Men nu är han överflyttad till sängen.


Idag vakna jag kl 9, Sköönt. Diska står på schemat. Sedan vet jag inte. M åker hem till mamma sin idag. Och kommer tillbaka på Torsdag.


Och nu hoppas vi att det vänder med Alfred. Att han blir frisk. Han är ju pigg, Men det är drickandet och pinkeriet vi är rädd för, Även doktorn.


Undra vad man ska hitta på denna vecka då. På Onsdag fyller ju jag, Och sedan på Fredag ska vi till Furuvik. Men vad ska man göra resten av dagarna då? Tips?

JAg har total idetorka med att blogga. Vet inte alls vad jag ska skriva. Eller det är mycket jag vill skriva om, Men det som jag håller för mej själv.

Jag är så sugen på att åka till fjärran och bada, Men jag åker inte med alla 3 barnen sedan, Jonas vägrar gå in på badhus, Hehe.


Men men, Det är diska som står på schemat, Sedan vet jag inte, Någon som vill ses kanske?


Hejsvejs

Tågensdag och jouren

Med gullhjärtat idag. Rejäla svullan mandlar, Dom va till och med så svullen så det knappt gick att se ner i halsen, MEn det va bara virus, Vi märker om det går över.


Sedan pyttsa i honom vätska. Annars blir det dropp på sjukhuset imorgon, OCh det vill jag inte,MEn undra på att Alfred vägrar äta eller dricka just nu.



Idag har vi vart i jädraås,. Fast Alfred är sjuk eller vad man ska säga. Han ser pigg ut och leker, Men när vi kom hem vsa det sej med feber och så.

Ja det har vart våran dag. Resten av dagarna blir det bara att det lugnt.


Synd bara att inte Alfred va frisk nu, Isfl skulle jag och Vilhelm träffa Vilhelms farbror och hans familj, Men vi får ta det så fort Alfred är frisk och den dagen det passar.

Hejsvejs

Tågensdag

Idagf i Jädraås. Så vi tänkte fara dit och åka tåg. Billigt och barnen blir road. Hehhe,


Så vi ska möta mamma o pappa i jädraås vid halv 11. Massa fika och bara umgås.


Alfred är myckte bättre. Förutom att vi får tvinga i honom dricka än, Å ingen mat går i. Men det vänder nog snart.


Sedan blir det nog bara en slappardag. Och resten av veckan, Eller på Tisdag blir det lite städa, Sedan kommer gästerna på Onsdag. Jag vill inte inse att det är jag som fyller 22 på Onsdag. Jag vill inte.


Men men. Blir en kortis idag. Ska fixa oss nu, Sedan åka.


Hejsvejs

Rubrik!!

Har ingen aning vilken rubrik jag ska ha... Hehe.


Idag hade jag sovmorgon och sov till halv 9 bara. Men det räcker för mej. Sedan fixa lite här hemma. Och vi har bara vart inne idag.

Vi åkte mot svärmor och kent vid 16 tiden för att grilla med dom och erik med familj. trevligt. Barnen lekte.
id 18 tiden åkte vi hemåt, Barnen kika på barntv, Sedan vart det sova för deras del.


Alfred är på bättringsvägen,, Dricker  mer idag än dom andra dagarna, Fast man får tvinga i honom dryck ibland, Men nu leker han och håller på, Har även kissat. Så sköönt.


Jag funderar på om det är värmen som tar hårt på Alfred. Nu har han haft feber i 5 dagar. Han har fortfarande 38, Men även utslag på kroppen. Undra om det kan vara 3 dagarfeber. det kan hålla i sej mer än 3 dygn. Fick man veta idag av svägerskan.


Fundera ut något man kan göra med köttfärsen, Som jag skulle gjort igår, Men vart en annan mat. Ers dags att ställa sej vid spisen.


Hejsvejs

Lugn fredag

Har inte vart många knop här hemma idag, Jonas tog Vilhelm och Martin till barnens farmor så dom fick bada med kusin isak där hemma.

Jag va hemma med Alfred, Feber igen. trodde verkligen att den va påväg bort, Men icke. Eller bättre med 38,4 än 40 grader.. Så den har ju sjunkigt.

Fast jagär orolig, han vill inte dricka eller äta. har inte kissat på 8 timmar. har till och med haft sönder blöjan och bytt den oftare än vad jag brukar göra. Så nu hoppas jag att han kissar inatt efter allt vi har tvingat i honom. Så vi inte behöver bli inlagda med dropp.

Nu sover iafl alla barnen, Å jag och Älsk ska grilla , gött. Så nu blir det bara mysa.


Hejsvejs

Fredag

Och den dagen innebär att vi inte alls ska göra något mycket alls idag.


Vi provad med vanlig glass till M igår, Så få se om han får ont i magen eller om han klarar av det. Isfl är det bra.


Vi går säkert ut en liten stund, Iafl nära en toa måste vi vara. utfl M måste gå på toa akut,


Natten har vart jobbig, Alfred vakna vid 23, Å vela absolut inte somna, Vela inte dricka,Fick tillslut tvinga dryck i spruta, Eller allt har vi fått tvinga i honom, Maten är det ingen ide att försöka med att tvinga. Alfred äter när han är hungrig.



Thessan vi kommer och firar dej med. Vi tänkte bara ta en dag då det är svalt och inte mycket sool, Helst regn. Så¨vi har inte glömt dej:O


Nej, Nu ska jag ta en ipren och se om spänningarna försvinner i huvudet.


Helgen, Blir det inte heller så mycket.. Grilla hos svärmor imorgon med en del av släkten där. Sedan på Söndagen ska vi åka till Jädraås med mor och far och åka tåg. Alltid lika trevligt.


Hejsvejs


Vilken natt

Alfred har haft/har 40 i feber, Dricker inget,Äter inget, Sover inte. Så i natt vart det inte mycket sömn. Alvedon/ipren hjälper inte så mycket heller.

Och i denna värmen kan det inte va lätt att ha 40 i feber, Stackars gullplutten. Febern hade sjunkit imorse iafl. Å nu sover Alfred.

Vilhelm har iafl klarat sej mot sjukdommar. Speciellt öronvärk. Men jag väntar iafl på en läkartid om Vilhelms öron.


IDag blir det inte många knop. Vi alla ska hämta bonussonen idag. trevlans. Sen blir det bara att det lungt.


Imorgon blir det inte heller så mycket att göra, Å inte på Lördag heller. Bonussonen är mjölkallergisk, Så vi ska prova oss fram med att ge honom 1 vanlig glass. Kanske inte så smart att åka bort, Utifall om M blir dålig i magen.


MEn på Söndag ska vi till Jädraås , Det är någon tågdag där då. Mamma o pappa följer även med, Som förra året. Alltid lika trevligt. ta med sej lite fika och bara umgås med dom nära.




Jag kommer inte att uppdatera så mycket i helgen, Vi ska ju även grilla tror ja någon dag hos svärmor.

Så fullt upp med andra ord.


Och en sak. Skönt att du försvinner härifrån, Slipper jag se dej. Häärligt.



Nästa vecka har vi inte så mycket planerat, Förutom att det är sista veckan vi har sambons son här hemma, Sedan är det varannan helg igen.

Sedan blir det födelsedagsfirande. Jag fyller nämligen 22(Fyller inte 23, vart en 3 istället för en 2 i inlägget, Men inte än- Men snart.) Hehe.


Nu ska jag kika efter lite lunch. Hejsvejs

Och jag väntar på min och älsk semester utan barnen. Och jag vet inte alls vart vi ska åka heller, Kommer inte få veta heller förns jag ser när vi är framme.

Eskilstuna

Igår va vi till Eskilstina zoo. Vi gick upp vid 6,00 på morgonen, Mötte upp älsk bror och hans familj efter 7,00. Sedan for vi mot Eskilstuna.

Vi fikade och tog några bensträckare ,


Va nog framme vid 10,30. Kikade på djuren, fikade, strosade. Åkte karuseller. både jag och svägerskan vart besviken, Våra barn är ju under 110 lång, Å inte va det många karuseller dom fick åka inte. Men några fick vi åka med. Så en del karuseller vart det iafl. Och barnen va skapligt nöjda. Vi åkte nog hemåt vid 17, Sedan stanna vi i västerås och käkade på Max. Jag och svägerskan gick in på Jula en snabbis.


Och sen va det hemfärd, skönt. Barnen höll sej vaken både ditresan och hemresan, Så dom somna gott vid 21,00.

Men huvudsaken barnen är nöjda med dagen, Dom fick även pengar av sin morfar och mormor barnen, Så dom kunde köpa något där nere. Dom köpte en varsin tiger.Sen fick dom en varsin t-shirt av farmor och kent.














Vart bara 3 bilder. Tyvärr.  Det vart inga mer separata kort på barnen mer än på Alfred. Å bonussonen vill/tänker jag inte lägga ut på utan mammans tillåtelse. Jag får för sambon, Men vill även fråga mamman.Så får bjuda på bilder med Vilhelm sedan,


Idag har vi vart och badad och umgås med en del av Jonas släkt. trevligt. Och sedan har det inte hänt nå mycket mera.


Vilhelm somna kl 18 ikväll av ren matthet och gråt, Han va så trött- Och Alfred somna vid 18,15, Men vakna tyvärr för 15 minuter sen igen, Hoppas han sover snart.


Hmm, Tyvärr. Han är vaken än, Får helt enkelt gå in och lägga mej så somnar han snart oxå.


Och regna gjorde de, Skööönt. Men behövs mera.


Natti.


Rubik!

Alltid svårt att komma på vad rubiken ska lyda.


Idag vakna vi kl 7. Käka frulle och myste framför tv,n. sedan käkade lunch,


Vid 11 tiden åkte vi ut mot hedesunda för att hälsa på mina föräldrar. Älsk och pappa lagade även bilen. Och alla 3 barnen fick 100 kr var att göra av med på eskilstuna imorgon. Tack mamma och pappa. Och sen vart det en snabbfika och hemfärd.

Vi va hemma i Sandviken runt 16, Åkte in på Maxi för att handla det vi skulle ha imorgon, Så nu är pannkakorna till barnen klara , Kcyklingsalladen och skinksalladen är färdiga åt oss. Sedan är det bara att göra det andra imorgon bitti.


Just nu är jag ganska slut. Varmt, Skulle behövas ´åska och regn för att få en friskare luft .


Nej, Ska ta en dusch, Sedan blir det tv och sängen. Kommer med lite bilder inom kort och så


Vad har ni gjort idag?


Puss kram


Lördag!

Jahopp, Ännu en vecka har gått och det är redan Lördag.


Idag har det inte gjorts så mycket.
Sovmorgon va det för min del, Sedan käkade vi lite lunch och for iväg och badade hos svärmor i poolen. Och massa bus och lek, Och en massa fika.

Sedan hemfärd vid 15 tiden, Tvätta sängkläder och kläder, Vädrat täcken och kuddar, Bytt nya sängkläder. Duschat barn, Och nattat, Alla 3 barnen somna före halv 8 ikväll. Skönt.


Älsklingen är och köper en pizza som han och jag ska dela på. Sedan blir det bara slapp framför tvn eller i sängen framför tvn där. Jajja,


Imorgon funderar vi på att åka ut till mamma och pappa. Tänkte byta bränslepumpen på bilen, Så den är fixad till på Måndag då vi åker till Elskilstuna zoo.

Ja, Sådär kommer våran helg se ut, Eller iafl söndagen.

Och Vilhelm har blivit duktigare på att somna nu på kvällarna., Men jag tycker det är hemskt att vi måste väcka honom vid 7 på morgonen för att han ska somna på kvällen. Å vi tänker absolut inte låta han få sova längre och va vaken längre på kvällarna. Vi vill hålla rutinerna som vi alltid haft. Men tyvärr får jag mycket åsikter om det. Men det skiita jag i,


Nu blir det att pussa på mina barn lite extra ikväll , (fast dom sover) Men dom blir inte störd av det.


Hejsvejs


Är med i en tävling

Om ett par badshorts, va med och tävla du oxå, http://piri--piri.blogspot.com/. Kika in där .


Idag har vi spenderat hela dagen hos svärmor och badat i deras pool, Vart även sola, Alfred somna redan vid 18,30, Om inte före. Och Vilhelm vägra sova som vanligt. Jag vet inte alls vad det har tagit åt Vilhelm , Vilhelm som alltid somna vid 19 på kvällen. Men tyvärr måste vi väcka honom på morgonen före 7, För att han ska bli trött på kvällarna, Men det funkar inte heller längre.

Någon som har tips. vi som fick in så bra rutiner på Vilhelm. Men nu vägrar han sova och bara bråkar på kvällarna. Han trotsar riktigt. Å han vet hur han ska bete sej oxå.


Och nu är maten intagen oxå och även äten.


Imorgon ska jag till sjukgymnasten igen kl 10,00. Sedan vet jag inte vad dagen har att erbjuda. Jonas ska hämta bonussonen Martin imorgon igen. Och han blir även kvar till på Tisdag istället för att åka hem till sin mamma på Måndagen.

På måndag bär vi iväg till Eskilstuna zoo . vi åker från Sandviken kl 8,00. trevligt. Barnens kusin ska med, barnens farbror och farmor och Kent ska med. trevlans.


Och jag har inte så mycket att skriva om kvällarna. Är mest ute i solen och njuter. Umgås med barnen.


Hejsvejs


Lugn Tisdag

Sorry´att jag inte har skrivit på några dagar nu, men haft fullt hus här hemma med alla 3 barnen och middagar och träff med släkter. Haft en helkanon helg.

Dagen började med att vakna vid strax efter 7 imorse, Men älsk lät mej osva till halv 10 ungefär, Sedan fixa oss och tog en tur till svärmor och fika, barnen lekte på gården.

sedan for vi hem och fixa någon lunch, Och det vart bara slapp resten av dagen, martin åkte hem till sin mamma idag, Men kommer tillbaka på Torsdag tror jag det va.

Vid 14 tiden åkte vi till AMS så jag fick lämna in pappret så jag får pengar. Sedan for vi vidare till Gävle för att handla lite på city gross, och middagen blev på max idag. Ibland är man bra trött på att göra mat.


Har haft bra ont i huvudet och nacken nu några dagar. Eller håller i sej än, Skönt att jag ska till Sjukgymnasten och få det kollat om det är något med koter eller något sånt,  Annars är det något annat fel. Å det hoppas jag inte. Är skitnojjig om det ska va något annat.  Och imorgon kommer även svärmor och hennes sambo hit på lite fika. Men sedan har jag ingen aning vad vi ska göra imorgon, Några tips? Någon som vill ses?


Nuu ikväll har jag inte gjort så mycket. Har fått tummen ur och satt in kort på barnen i deras album. Och mer än så tänker inte jag göra denna kväll.

Ne nu blir det kolla runt lite på nätet. Sedan tänka över livet


Godmorgon

Fiint väder är det ute. Strålande sol och helt blått på himmlen. Så idag blir det att tillbringa dagen ute. Och i svärmors pool.


Så så mycket mer blir det inte idag. Bonussonen kommer idag. Å är kvar lite längre än varannan helg bara nu under sommaren. Och nu får Vilhelm äntligen någon mer att leka med, Alfred är inte så rolig att leka med. Hehe.

har knappt sovit i natt. Kl 03,00 inatt ringde hemtlfn. Vi hann tyvärr inte svara, Och det va skyddat nr. Och vem Faan
  ringer så tidigt på natten? Och inte kunde jag somna om heller. Va rädd om dom skulle ringa igen. Eller väcka barnen. Och det är ju bara släkten som ringer till oss pga av för att vi har ju skyddad nr. Så ingen får ju tag på det. Visst har det vart så att någon har ringt fel. Men det gör väl alla ibland.Slår fel på en siffra eller något.

Jajja, Det kan inte ha vart så viktigt om dom bara ringde 1 gång.


Nä. Det va solen som kalla.


Hejsvejs


Händer idag!

Alfred vela vakna före 7 imorse och Vilhelm sov iafl till nästan 8. Och jag va seg imorse med att kliva upp, Men snart kan vi äntligen turas om med att gå upp på morgonen, Jonas får äntligen semester om 1 dag. Härligt. Och imorgon kommer Bonussonen hit och ska vara här nästan hela sommaren, Men självklart ska han åka hem och va hos mamma 2 dagar i veckan.


Idag va det tråkigt väder. Mulet och kallt tycker jag det ser ut som. Efter lunch ska jag, Vilhelm , Alfred, barnens farmor och kusin isak åka ut till Vilhelm och Alfreds mormor och morfar. 

Fast mina barn vet bara om att vi ska åka bort med farmor och Kusin isak. Haha. Så dom får väl en rejäl överraskning idag.


Sedan kommer det nog inte hända så mycket mer under denna dagen.


Jag tycker det är härligt att kunna ha barnen på heltid hos mej, Eller Alfred är ju alltid heltid hos mej och sin pappa, Men Vilhelm är jag glad att jag har heltid med oxå, Men ibland kommer tanken upp att Vilhelm behöver ju sin pappa oxå, Och nu när Vilhelm vet om att han har 2 "pappor" Blir det ännu jobbigare för mej att försöka förklara och säga det på bästa sätt. Men det är inte bara sin pappa Vilhelm behöver, Utan sin farmor, Farfar, Kusin och allt det där .

Men det där blev som det blev. Inget att göra åt nu efter 4 år som har gått.


Nu ska jag kramas med mina barn och visa hur mycket jag älskar mina barn.


RSS 2.0