Eskilstuna

Igår va vi till Eskilstina zoo. Vi gick upp vid 6,00 på morgonen, Mötte upp älsk bror och hans familj efter 7,00. Sedan for vi mot Eskilstuna.

Vi fikade och tog några bensträckare ,


Va nog framme vid 10,30. Kikade på djuren, fikade, strosade. Åkte karuseller. både jag och svägerskan vart besviken, Våra barn är ju under 110 lång, Å inte va det många karuseller dom fick åka inte. Men några fick vi åka med. Så en del karuseller vart det iafl. Och barnen va skapligt nöjda. Vi åkte nog hemåt vid 17, Sedan stanna vi i västerås och käkade på Max. Jag och svägerskan gick in på Jula en snabbis.


Och sen va det hemfärd, skönt. Barnen höll sej vaken både ditresan och hemresan, Så dom somna gott vid 21,00.

Men huvudsaken barnen är nöjda med dagen, Dom fick även pengar av sin morfar och mormor barnen, Så dom kunde köpa något där nere. Dom köpte en varsin tiger.Sen fick dom en varsin t-shirt av farmor och kent.














Vart bara 3 bilder. Tyvärr.  Det vart inga mer separata kort på barnen mer än på Alfred. Å bonussonen vill/tänker jag inte lägga ut på utan mammans tillåtelse. Jag får för sambon, Men vill även fråga mamman.Så får bjuda på bilder med Vilhelm sedan,


Idag har vi vart och badad och umgås med en del av Jonas släkt. trevligt. Och sedan har det inte hänt nå mycket mera.


Vilhelm somna kl 18 ikväll av ren matthet och gråt, Han va så trött- Och Alfred somna vid 18,15, Men vakna tyvärr för 15 minuter sen igen, Hoppas han sover snart.


Hmm, Tyvärr. Han är vaken än, Får helt enkelt gå in och lägga mej så somnar han snart oxå.


Och regna gjorde de, Skööönt. Men behövs mera.


Natti.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0